![]() |
Po prostu niekt***243;rym si***281; w g***322;owach przewraca.... Kurde, czy naprawd***281; musi si***281; wszystko psu***263;. ***346;mietnik jest Cool i tak ma by***263;. Nie zagl***261;dajcie tam jak nie chcecie.
A na zlocie to kto by***322; ? ***346;mietnik i Bartez. |
Zapomnialem, ze teraz jestescie zlotomaniacy i sie trzymacie razem.
I oczywiscie najlatwiej trzymac sie w smietniku.. ;-) Jak patrze na takie posty, tematy to mam wrazenie, ze niektorzy maja za duzo czasu, po prostu. |
Cytat:
-wiec nie czytam -w wiekszosci nie biore udzialu -no chyba, ze jakis wyjatkowo trfny temat :) Ogolnie: =popieram Demek`a, Smartka i innych krytykantow -zapanowala przesada i przegiecie - i to spore. |
Odnios***281; sie osobiscie.
Gdzie byli***347;cie kiedy wo***322;a***322;em o nie zakladanie ***347;mietnika? Gdzie byli***347;cie kiedy yahol i potem ja o***347;mieszali***347;my reputacje? Pytam Was? Troch***281; trwa***322;o. ***346;mietnik zdominuje forum. Tak pisa***322;em Majonezowi. Macie co chcieli***347;cie.. |
Cytat:
Macie juz tyle tematow w smietniku, po co zakladac codziennie nowe? :hmm: |
Wyjscie jest proste , umozliwic zakladanie tematow w smietniku a wszystkie zakladane tematy w OT odrazu kasowac/zamykac i juz :D
|
Cytat:
Cytat:
|
ja tam poprostu nie czytam tego co mnie nie interesuje :szczerb:
ot i problem z glowy... forum to nie gazeta w ubikacji, że od deski do deski wyczytana jest :szczerb: |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie mamy co chcemy, gdybys nie staral udowodnic swojej racji byloby ok, ale robisz to na sile zeby co? wlasnie swoja racje pokazac? czy moze cos innego ? |
niekt***243;re tematy typu "bravo" zak***322;adaj***261; sami modowie
EOT z mojej strony |
Cytat:
Dokładnie! |
robi si***281; nam z tego tematu niez***322;e bravo :D
|
Jestem za krytykami ;-)
Moim zdaniem dzial ***346;mietnik powinien byc read-only i wszystkie brzydkie i niepoprawne posty sa tam przenoszone przez osoby upowaznione. Tak jest na wielu forach i dziala to dobrze. Co do tematow to zdecydowanie mnie denerwuja - jak widze na off-topie '~' to juz mnie trafia. Za kazdym razem coraz bardziej walniety temat... Za pare dni bedzie 'Mam orazgm, kto podtrzyma?' ... Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:16. |