Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 28.12.2007, 01:27   #1
frog
Żabol

Data rejestracji: 27.04.2003
frog niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Nie wiem jak inne "ch***322;yty ma***322;ketingowe" ale napewno na mnie nigdy nie dzialalo to co mowia w TV o ouszkanczych obnizkasz. Wiecie cena towaru magicznie przeceniona i na plakacie skreslone np 500zl a nowa cena 199zl. A w rzeczywistosci towar nigdy nie kosztowal wiecej np niz 250zl. Ale co mnie to interesuje ile towar kosztowal kiedys... Wogole nigdy nie patrze na to co skresolne i nie porownuje tego. Bo co mnie to ze to kiedys bylo drozsze. Nie doda mi to w chwili obecnej nic do portfela. Jesli ide cos kupic, nie wiem dajmy na to nagrywarke to orientuje sie w temacie w kilku sklepach i wybieram najkorzystniejsza oferte z cen obecnych (porownuje obecne 199zl z niby obnizki z cenami w innych sklepach) a nie patrze na jakies skreslone ceny. Wogole mnie to nie interesuje. A co do wogole zakupow to tez przewaznie wiem po prostu czego mi trzeba i ide po sprawdzone marki i tyle. Nie jest zadna frajnda spedzanie czasu w zatloczonym markecie wiec szybko i konkretnie robie swoje zakupy. Wyjatkiem od tego jest tylko wypad gdy mam baaardzo duzo czasu i narpawde nie wiem co ze soba zrobic to pojade sie przejechac do centrum handlowego i spokojnie przechodze caly pasaz i zagladam w wiekszosc sklepikow z nudow zoreintowac sie po ile to i tamto teraz stoi. Ale to jak naprawde znajdzie sie "wolny dzien" RAz na jakis czas taki ogolny rekonesans pozwala byc zorientowanym mniej wiecej w cenach wiekszosci produktow ktore najczesniej kupujemy i jestesmy bardziej przygotowani na nasze zakupy...

HARDSTYLE IS MY STYLE !!!
frog jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: