![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
kierownik wycieczki
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
Lexmark Z42 a napelnianie
Witam, czy ktos z was napelnial moze samodzielnie naboje do lexmarka Z42 a konkretnie czarny 12A1970 przy pomocy strzykawki i tuszu,nie chodzi mi o zestawy do napelnienia, ale o sam sposob.......
z gory dzieki za odp Krzysiek
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
napełniałem taki tusz strzykawką i nawet działa; tylko musisz wsadzić igłę głeboko coby się nie ulewało górą;
pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
Re: Lexmark Z42 a napelnianie
Cytat:
Od prawie trzech lat uzupełniam tusz w nabojach lexmarka 3200 i nigdy nie mialem żadnych problemów.Ważne żeby uzupełnić brakujący tusz a nie "dolewać",bo już jest "mało". A tak przy okazji,ja również mam pytanie. Najwyższy czas,zmienić drukarke.Ostatnio w media markt oglądałem wydruki na hp 5550.Robią wrażenie! Drukuje dużo i ma dla mnie znaczenie jakość wydruków ale cena także.I tu pytanie.Jak wygląda sprawa napełniania naboi do hp, a tak w ogóle czy warto kupić tą drukarke. Wszelkie sugestie mile widziane!!!! Zyga
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
Wg mnie hp'ki sa duzo duzo lepsze do napelniania niz pozostale pojemniki. Do praktycznie kazdej drukarki hp (a szczegolnie tych nowych) sa dostepne napelniacze.
I jakosc z tych nowych modelo hp jest bardzo dobra, co w porownaniu z nie za wysoka cena........ chyba warto kupic |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Re: Re: Lexmark Z42 a napelnianie
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
Re: Re: Re: Lexmark Z42 a napelnianie
Cytat:
Dzięki za info,ale czy możesz wyjaśnić mi temat "kuleczki" ![]() O co w tym wszystkim chodzi!!! A wracając do naboi ,jaka jest ich pojemność.I kolejne pytanie - czy ktoś z Was spotkał się (a może drukował)na dwustronnym papierze. Chciałbym wydrukować sobie, w miare profesjonalnie zrobione okładki do płyt z muzą. Ale żeby uzyskać efekt trzeba użyć właściwego papieru. Zauważyłem że ten firmowy hp ma od tyłu nadruki.Czy możecie polecić inny ,równie dobry papier. Prosze o porady!!! Zyga
![]() |
![]() |
|
|