Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 22.07.2007, 13:53   #1
mikas
Wymiatacz
 
Avatar użytkownika mikas
 
Data rejestracji: 29.03.2004
Lokalizacja: sam nie wiem :)
Posty: 661
mikas zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Router i problem po burzy.

Mam router Linksys WRT54GP2 i po burzy przestał mi działać. Da się na niego wejść przez przeglądarkę ale nie łączy się z Internetem. Router już aktualizowałem, resetowałem odłączyłem go na kilka dni ale to nic nie pomogło. Czy da się coś takiego gdzieś naprawić i czy w ogóle jest to opłacalne ?

Tak mi w tej chwili router wykrywa ustawienia


A było wcześniej tak
__________________
mikas jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 22.07.2007, 15:02   #2
Wawelski
Always newbie
 
Avatar użytkownika Wawelski
 
Data rejestracji: 14.11.2003
Lokalizacja: Warszawa
Posty: 2,844
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Najbardziej prawdopodobne przepięcie i śmierć gniazda.
Ale może też padło samo łącze czy centralka. Masz możliwość sprawdzenia innym sprzętem?

Czy kontrolki przy wszystkich gniazdach się świecą?
Czy działa jako switch?

A co do opłacalności (przy założeniu, że padło gniazdo) to jaki masz net?
__________________
Ludzie tak bardzo lubią oszukiwać się wzajemnie, że wymyślili rząd, by robił to za nich.
WAŻNE
Wawelski jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.07.2007, 16:36   #3
mikas
Wymiatacz
 
Avatar użytkownika mikas
 
Data rejestracji: 29.03.2004
Lokalizacja: sam nie wiem :)
Posty: 661
mikas zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Wawelski Podgląd Wiadomości
Najbardziej prawdopodobne przepięcie i śmierć gniazda.
Ale może też padło samo łącze czy centralka. Masz możliwość sprawdzenia innym sprzętem?

Czy kontrolki przy wszystkich gniazdach się świecą?
Czy działa jako switch?

A co do opłacalności (przy założeniu, że padło gniazdo) to jaki masz net?
Mam w tej chwili drugi taki sam router i wszystko działa.
Jak podłącze ten uszkodzony to kontroli się świecą.
__________________
mikas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.