![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
paranoja jak udowodnić legalność fedory??
Mam problem jak mam udowodnić frajerom z KRP w szczecinie że posiadana przeze mnie wersja Fedory Core jest downloaded Edition czyli freeware
![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Im się "nieda" tego wytłumaczyć :/
http://www.cdrinfo.pl/comment.php?id=8048
![]() |
![]() |
#3 | |
Młody żonkoś
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ale zyjemy w lewym kraju. widac maja w policji ostrych informatykow. przecierz to jakas mega glupota jest !! i oni chca walczyc z piractwem ?? oni nawet nalotu na gielde nie potrafia zorganizowac, skoro o tym ze bedzie nalot wszyscy wiedza na kilka dni przed.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Gość
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Młody żonkoś
![]() |
taaaaaaa ciekawe jest to źe mam wersję windowsa oemową to nawet nieszukali naklejki wystarczyło im opakowanie od oema homa a mam zainstalowaną pro hehehe a fedorę od razu gdzie licencja i tak samo nero od plextora buhehehe jak to dobrze że mialem tylko te rzeczy na dysku
![]()
![]() |
#7 |
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
http://fedora.redhat.com/about/
"The goal of The Fedora Project is to work with the Linux community to build a complete, general purpose operating system exclusively from open source software. Development will be done in a public forum. The project will produce time-based releases of Fedora Core about 2-3 times a year, with a public release schedule. The Red Hat engineering team will continue to participate in building Fedora Core and will invite and encourage more outside participation than in past releases. By using this more open process, we hope to provide an operating system more in line with the ideals of free software and more appealing to the open source community."
![]() |
#8 | |
Młody żonkoś
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Bywalec
Data rejestracji: 15.06.2003
![]() |
Cytat:
Tak ale w domu nie masz obowiązku naklejać tej naklejki. Zresztą ja widze pewną chorobę coraz bardziej się rozwijającą czyli wystarczy że taki potencjalny mundurowy zobaczy nośnik danych potocznie nazywany płytą cd bo chyba o dvd to już nie słyszeli i reagują na to jak co najmniej na magazyn kokainy. Wyobraźmy sobvie co w sytuacji gdy mam powiedzmy 3-4 płyty z mp3 i wav ale wszystkie te pliki na tych płytach są mojego autorstwa jak mam udowodnić że to moje? Pomijam fakt że to oni mi mają udowodnić wine a nie ja swoją niewinność i tej wersji bym się trzymał. Doprowadza się w tym kraju do sytuacji że się będzie chować w podłogach nośniki niezależnie od tego czy legalne czy też nie żeby im sie przypadkiem nei zachciało do "ekspertyzy" wziąść przy czym "ekspertyza" to synonim syna jednego z policjantów który właśnie ma urodziny. I pisząc to nie mam na myśli tematu o linuxie ze schowka w samochodzie bo to był ewidentny tani kit. A tak apropo ciekawe jak by zareagowali na dysk zrobiony na zasadzie pendrive. Oczywiście cholerstwo drogie ale ciekawe ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulczyk ma za to wszystko legalne z tepsą na czele.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Forumator
Data rejestracji: 23.05.2003
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
Poza tym nie przesadzajmy.Bo uwazam, ze ktos puscil jakas plote i wszyscy teraz jakies glupoty wypisuja.Najlepsze opowiesci to slyszalem na jednej z grup dyskusyjnych dotyczacych emule.jak to jeden z uzytkownikow wymyslil patent schowania dysku podczas kontroli.Szybko wlozyc w jakas nieprzemakalna rzecz i wrzucic do sadzawki sasiada. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Młody żonkoś
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#15 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to wydrukuj licencje z adresem strony i po sprawie
![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|