![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
Monitory EIZO - wasze opinie
Zamierzam kupic sobie w najblizszym czasie monitor. W tej chwili mam 17'', a chcialbym kupic jakis wiekszy. Jesli chodzi o parametry ( i nie ukrywam CENE) odpowiadaja mi dosc powszychne na allegro EIZO F77S czasami trafiaja sie inne np F930.
Czy ktos z was widzial te monitory w akcji? Jakie sa wasze opinie? Szukalem w sieci ale nie znalazlem testow akurat tych modeli.
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kiedys jak pisalem pytanie o monitor na forum to duzo osob polecalo EIZO jako monitory highendowe
![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
CRT EIZO to naprawda wysoka jakosc obrazu
nie jest to tylko moja opinia, pewne znajome studio reklamy w katowicach ma tylko kinskopowe eizo, moze o czyms to swiadczy moj flatron jest bardzo fajny, ale jak zobaczylem EIZO to mi szczeka opadla tylko czy cena jest warta tej jakosci? odpowiednik lg 795 swojego czasu kosztowal ponad 2x wiecej jak masz tyle kasiory to na pewno warto kupic produkt tej marki, klasa sama w sobie
![]() |
#4 |
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
NO! Duze, zimne
![]()
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
U znajomego widziałem 17" EIZO lcd ale nie pamietam numerku. Jakość wymiata! A kosztował coś 4500zł
![]() |
#6 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
Według mnie, nie ma już dobrych, renomowaych firm... wszystkie się zeszmaciły w imię ceny.
Przykładów można mnożyć od najlepszych.... SONY, DELL... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Cytat:
A co do monitora.... widzialem monitor EIZO tylko raz - model z ekranem dotykowym.... szkoda ze cena taka bo juz bym kupil ![]()
![]() |
![]() |
|
|