![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Witam ! Co to za konspiracja;p - PS; Nie ma ktos moze calej tej audycji|| ;) |
Cytat:
|
ciekawa konwersacja :):D:)
|
pierwszy raz słyszałem, jak Monika Olejnik nie kontrolowała samej siebie, nie wspominając już o sytuacji.
|
dobre :P moze ktos ma nagranego oleksego jak mowi olejnik co naprawde mysli o millerze ???
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie obrażaj Laserku ludzi z mniejszych mieścin. To powiedzonko nie jest tu na miejscu :cisza: :) |
Tą audycje jush dawno miałem Wam polecić. Ona jest co niedziele chyba o 9 rano. Cyrk nie stej ziemi ale i całkiem madra audycja. Dla tych co nie lubia rano wstawać po północy jest powtórka. Nie bede ujawniał swoich pogadów politycznych ale niektóre partie nie powinny miec racji bytu.Partie to jeszcze ale ich przywódcy.......szkoda gadać. A pani Olejnik nadaje sie do prowadzenia takich audycji jak nikt inny.
Polecam: Siódmy dzień tygodnia w radiu Zet |
hehe!
Wlasnie to sciagnalem! "...ma troche grubszy organ..." :D ^_^ :D ^_^ |
Sluchalem tego juz z 50 razy im dluzej tego slucham tym bardziej chce mi sie smiac . To jest za***iste
|
Cytat:
PS Nie wiecie co sie stalo z prowadzacym jakis czas temu K. Skowronskim? Szkoda bo ciekawiej prowadzil audycje niz teraz J. Pienkowska. |
... ano wywalili go z "3" bo był zbyt niezależny, a tam teraz rządzi komuszek Laskowski i niezależność mu nie w smak :chytry: :cisza:
|
Cytat:
|
Cytat:
:D :D ^_^ ^_^ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:55. |