Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 24.03.2005, 21:52   #1
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Air
u nas się tak nie mówi, pierwsze słyszę . Używa się "ściema"
Slyszalem to w zargonie mechanikow samochodowych np Katowice czy Mikolow.

Czechoj - to faktycznie obrzeze dolnoslaskiego od mojej strony. Żabi skok, jakies 50km

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 24.03.2005, 23:06   #2
nacuna
Wymiatacz

Data rejestracji: 30.01.2004
nacuna zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Wy zamiast komentowac to powinniscie mi pomoc. Chociaz watpie w to, bo nikt z was nie jest pewnie z takiego zadupia jak Szczecin ;/
nacuna jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.03.2005, 15:50   #3
Proton
Wymiatacz

Data rejestracji: 18.06.2002
Proton zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez nacuna
Wy zamiast komentowac to powinniscie mi pomoc. Chociaz watpie w to, bo nikt z was nie jest pewnie z takiego zadupia jak Szczecin ;/
Ech, Nacuna... też nie masz gdzie o samochód pytać
Tutaj trudno będzie uzyskać odpowiedzi na tego typu pytania.
Nie chcę się na temat Sieny wypowiadać, bo nie miałem do czynienia nigdy z tym samochodem, ale uważam, że ogólne narzekanie wiekszości osób tutaj na ten samochód, to przesada...
Zaloguj się na forum autokącika i odwiedź dział poświęcony właśnie Sienie/Palio. Tam siedzą maniacy motoryzacji, którzy być może bez problemu rozwiążą Twoje problemy ze spalaniem, czy doradzą, gdzie jest tani i dobry warsztat w Twoim mieście.
http://autokacik.pl/
Proton jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.03.2005, 19:05   #4
nacuna
Wymiatacz

Data rejestracji: 30.01.2004
nacuna zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Proton
Ech, Nacuna... też nie masz gdzie o samochód pytać
Tutaj trudno będzie uzyskać odpowiedzi na tego typu pytania.
Nie chcę się na temat Sieny wypowiadać, bo nie miałem do czynienia nigdy z tym samochodem, ale uważam, że ogólne narzekanie wiekszości osób tutaj na ten samochód, to przesada...
Zaloguj się na forum autokącika i odwiedź dział poświęcony właśnie Sienie/Palio. Tam siedzą maniacy motoryzacji, którzy być może bez problemu rozwiążą Twoje problemy ze spalaniem, czy doradzą, gdzie jest tani i dobry warsztat w Twoim mieście.
http://autokacik.pl/
Dzieki
nacuna jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.03.2005, 19:38   #5
Proton
Wymiatacz

Data rejestracji: 18.06.2002
Proton zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez nacuna
Dzieki
Oj, na przyszłość zanim polecę jakieś forum, to chyba będę musiał wpierw tam zajrzeć i się upewnić, czy coś co polecam, nie jest juz znane danej osobie.
Teraz zajrzałem do autokącika i widzę, że od paru dni tam jesteś zalogowany, więc polecenie przeze mnie tego forum bez uprzedniego sprawdzenia nie było zbyt pomocne. Sorki w takim razie.
Proton jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: