![]() |
a prosze bardzo:
kiepskie plyty sux ';) dresiarze sux :) TPS.A. sux podatki sux i wybitny przypadek Celeron 2.0ghz sux |
qrcze zapomnialem o jednym ale najwazniejszym rulezie
MISIEK4 RULEZ :D :D :D |
saper [ta gierka posd windowsa] RULEZ !
a od wczoraj ponadto: lose yourself eminema rulez! co więcej: lot trzmiela [chyba korsakowa] rulez! za***isty sen rulez! [lubie spać!] wiosenne poranki rulez! antoni biegus rulez! deszcz & błotko na dworze sux! podróże pociągiem sux! zimna herbata sux! |
Tomgoo RULEZ!
Listopad RULEZ! Liteon RULEZ! Cdrinfo RULEZ! RULEZ RULEZ!:-D |
Wszystko co nie sux to rulez, i viceversa.:D
|
ATI Rulez
AMD Rulez CREATIVE Rulez Canon Rulez Wiosna i lato Rulez :) RED BULL Rulez CDRinfo Rulez PIZZA Rulez Ruskie Pierogi Rulez Schabowy Rulez Majonez :) i majonez tradycyjny ;) Rulez TECHNO Rulez Twierdza (film) Rulez Tyskie i EB Rulez acha, no i LG and LiteOn Rulez :D hmm, jak sobie jeszcze przypomnę, to dopiszę ;) M$ Sux INTEL Sux Jesień i zima Sux ATOL Sux SAMSUNG Sux Wódka SUX || :) hmm, jak sobie jeszcze przypomnę, to dopiszę ;p |
wszystkie cdr(w) rulezzzz.
bo co by bylo jakby ich nie bylo....... niby mala rzecz a jak cieszy :) co jeszzce.............. jakos narazie nic lepszego mi a mysl nie przychodzi............ jak pomysle, i wymysle to napisze. |
Taz40 Rulezzz :D :D 8) http://www.taz40.republika.pl/files/tazrulezzz.gif
|
no to i ja:
TOYOTA RULEZ SUBARU RULEZ JAZDA NA MAXA RULEZ LITEON RULEZ NOKIA RULEZ MOJA TEŚCIOWA RULEZ RULEZ RULEZ ;) ALL BROWAR RULEZ PC RULEZ S E X R U L E Z !!!!!! |
Cytat:
|
A ja krótko i treściwie:
Dobre dymanko rulez.8) |
Forum i MY -rulezz-cokolwiek to znaczy:)
|
Cytat:
tekst old gringo RULEZ!! w sumie to masz racje sex jest fajny sex jest fajniejszy kiedy jest z kobieta... |
Cytat:
WY RULEZ oraz MY RULEZ czyli Misiek4, SoBal, Monter, Zbieg, BD, Abraham, Bartez, Bimberek, Gregg, Grzesiek, Kilgor, B4tez, Sidious, TFox and me RULEZ a tak wracajac do tematu to teraz chwilowo wmoim zyciu chemia fizyczna rulez - niestety :( |
jak juz tanczymy
przy muzyce klasycznej, to od siebie dodam, ze dla mnie rulezzz: Bach- Air on a G string, (Orchestral Suite No. 3).
motym muzyczny miedzy innymi z Neon Genesis Evangelion, grane przewaznie w walce z Aniolami. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:35. |