![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
Zobacz rezultaty głosowania: Wierze w rydzyka | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 2.67% |
Przekret |
45 | 60.00% |
Nie |
25 | 33.33% |
Nie mam zdania |
3 | 4.00% |
Wszystkich głosów: 75. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#25 |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
No cóż, obejrzałem sobie ten reportaż i do tej pory nie mogę sobie wcisnąć gałek ocznych w oczodoły.
To, że żyjemy w dziwnym państwie to się nie dziwie, to, że czasami słychać antysemickie odgłosy wokoło nie jest mi obce, to, że dewocja istnieje jest faktem, ale to, że taka masa ludzi poddaje się takiej indokrynacji jest trudne do zaakceptowania. Czy widzieliście tą bandę mocherowych czapeczek i facecików w dziwnych kurteczkach na pielgrzymce pod Jasną Góra - Boże to fanatycy !!! Do dziennikarzy krzyczeli "masoni", tak samo jak to słyszeli w RM. To jest straszne, jak ludzie potrafią być "odmóżdzeni", w jaki łatwy sposób wierzyć co przekazuje guru - to naprawdę jest sekta! Dziwie się, że za takie wypowiedzi na antenie RM stacji nie odebrano koncesji - ale świadczy to o jednym - pan Rydzyk (bo ksiedzem to on dla mnie nie jest żadnym) posiada duży wpływ (pośrednio lub bezpośrednio) na elity rządzące, co zresztą zostało jakoby potwierdzone przez przeogromną "chęć" rozmowy z dziennikarzami TVN co niektórych naszych politycznych osobistości spotkanych na sejmowych korytarzach. Prawdę mówiąc, nie chcę dalej tego komentować i się w k***wiać - idę gały wcisnąć. Ostatnio zmieniany przez paput2000 : 03.10.2005 o godz. 18:00 |
![]() |
![]() |
|
|