![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Studenci ekonomii pomóżcie :)
Mam bardzo wielką prośbe. Potrzebuje pilnie plan marketingowy. Oczywiście taki fikcyjny. I żeby nie był za długi i za badzo rozbudowany taki normalny
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
plan marketingowy w wiiieeelkim skrócie:
minimum wkładu, maximum zysku - nieważne jak, nieważne gdzie - byle sie nachapać :chytry: ![]() ps. google człowieku...http://www.google.com/search?q=plan+...utf-8&oe=utf-8 Ostatnio zmieniany przez Pierwszy : 19.01.2004 o godz. 20:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kocham Agnieszke T. !!!
![]() |
Pierwszy niewiedziałe wiesz że jest takie coś jak google. Chodzi mi o plan sprawdzony. Znalazł się ten co ciężko pracuje. Pewnie sie spociłeś żeby skopiować link co
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
![]() ![]() |
ciesze sie zapoznalem cie ze strona www.google.com , a teraz sprobuj sam sie troche spocic i poklikac gdzie trzeba...
ps. choc moze byc ciezko znalezc "plan fikcyjny i sprawdzony" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kocham Agnieszke T. !!!
![]() |
Taki z cibie cwaniak to znajdz mi ten plan, bo wiesz jakoś słabo łapie i mam problemy z tym jak to ty nazałeś google najlepiej sprawdzony. Dzieki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guru
![]() ![]() |
Chocby pierwszy link jaki wyrzuca google po wpisaniu hasla: plan marketingowy
http://www.exporter.pl/zarzadzanie/12plan.html jest tam rozbity plan marketingowy na podpunkty... krótko, zwięzle i na temat. Chyba ze za zwiezle... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
chodzi o biznes plan inaczej?
Ja sam dawałem takie pytanie na forum ![]() i Pierwszy na serio nie łatwo znaleźć w miare dobrą prace na necie. Biznes Planu szukalem dluuugo, a niektore to takie lipne ze szok-nieppelne, banalne itp. a ze sciaga.pl nie chcialem brac bo to kazdy prawie zna. Trafiłem na jeden, przerobiłem i dostałem ocene bdb ![]() Loczek czego ty dokładnie potrzebujesz? Jaki ten plan? Bo kiedys na marketingu tez cos mialem o tej nazwie.
![]() |
#8 |
Kocham Agnieszke T. !!!
![]() |
Ciapek potrzebuje planu martekingowego jakiejś firmy. Nie za długi do 6 stron. Nie chodzi mi o biznes plan tylko o p. marketingowy który jest częścią bp. Jeśli coś byś znalazł daj znać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jest tego troche
http://www.google.pl/search?q=plan+m...gle&lr=lang_pl jak szukalalismy dla Ciapka biznes planu,tosporo na Twoj temat tez sie przyokazji nawinelo, moze Ciapus ma to jeszcze w historii lub archiwum gg - usmiechnij sie do niego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
tak Nimal mi pomagał i to w sumie dzięki niemu trafiłem na BP hurtowni słodyczy ktora przerobilem na wlasne potrzeby/kategorie
![]() Do rzeczy... Biznes Plan tworzony jest w celach informacyjnych, dla pozyskania również kredytu w celu założenia firmy, ma funkcje orientacyjną w planownym przez nas biznesie. A plan marketingowy? No miałem to, ale nie pamietam ![]() Jak dobrze poszukasz na google, wkopiesz sie w strony to znajdziesz. P.S. Nimal dzięki za wielokrotne zwrócenie uwagi na moje avatar. No fajny jestm ale szkoda ze nie ruchomy, ale takiego nie znalazlem ![]()
![]() |
|
|