![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.05.2002
![]() |
router amax ias660
mam problem z filtrem firewol czy można go wyłączyć i jak (nie mogę wysłać pliku przez gg, rozmawiać przez mikrofon), czy mogę na nim postawic ftp, i inne problemy z tym routerem , prosze o odpowiedź albo gdzie ja ściagnąć
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.05.2002
![]() |
jak zrobić zebym mógł np. rozmawiać przez mikrofon na gadu-gadu z osobą która jest po drugiej stronie faierwola, albo wysłac jej plik. Gdy chcę tak zrobić wyskakuje mi komunikat połączenie niemożliwe obie strony sa po drugiej stronie faierwola.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
a w gg jak dasz w ustawienbiach bez proxy ... i uzywaj połaczen bezposrednich ..nie pomaga? czasem moze byc to wina firewola tej drugiej osoby ..warto to sprawdzić z kims bez fw..a co do routerów to powinien byc programowalny (np przez rs'a) - choć tego routera nie widziałęm ..ale najlepiej zasięgnąć info od producenta..i sciągnąć instrukcje..tak mam racje ... ponadto moze da sie wyłączyć tego NAt firewalla..zobacz tu choć pewnie byłeś ..
http://www.asmax.pl/ias660.htm bądz na ftpie asmaxa... |
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Router i problem po burzy. | mikas | Off topic | 2 | 22.07.2007 17:36 |
| Aster City i router | MTBuddy | Off topic | 1 | 04.10.2005 16:53 |
| router na usb do neostrady i net24 | Stef | Off topic | 10 | 16.09.2004 19:44 |
| Jak łączyć Router z Switchem. | Piterniel | Off topic | 3 | 13.09.2003 15:08 |
| Tani router na RS-232 | +++LeWaP+++ | Off topic | 4 | 04.09.2003 22:03 |