Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 12.01.2006, 19:14   #9
Kris
Nikoniarz

Data rejestracji: 26.01.2004
Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Sory za mały OT, ale... mam dylemat... otóż, z moją drugą połówką rozmawiamy baaardzo dużo, z racji tego, że ona studiuje w innym mieście... no i mamy teraz 'wony numer' w Simplusie (to znaczy, że gadamy do 15.01 za darmoszkę ) ale jak wiadomo zaraz się nam utnie...
Przeglądam zatem oferty operatorów i...
1. Plus ma taryfę, gdzie się rozmawia wieczorami i weekendy za darmo (ale ja bym chciał na cały dzień).
2. Era ma taryfę 'z przyjacielem', gdzie są darmowe rozmowy z jednym numerem w Erze (i byłoby dobrze, gdyby nie to, że te 'darmowe' numery, to 2000 minut, czyli 30h - a my w miesiącu więcej przegadaliśmy ostatnio).
3. Orange - tu lepiej, bo jak kupię abo. to mam przez pół roku za darmo rozmowy z jednym numerem (kupiłbym jej jakieś Orange Go i po sprawie) i abo za 25 zł brutto.

Pozostaje kwestia wyboru telefonu. W Orange'u mam do wyboru nast. telefony (to ma być telefon, więc lecę po kosztach, ale też żeby był w miarę dobry):
- Siemens C75 - 189 zł,
- Nokia 6030 - 99 zł,
- Sagem MY301X - 149 zł,
- SonyEricsson T290I - 1 zł,
- Nokia 2600 - 1 zł,
- Siemens AX72 - 1 zł.

I nie bardzo wiem na co się zdecydować... podoba mi się ten Sagem, ale przyzwyczajony jestem do Nokii...
A co byście powiedzieli na te propozycje abonamentowe... może macie jeszcze inne propozycje, jakieś pomysły? będę wdzięczny za pomoc
Kris jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: