![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
![]()
Który z aparatów jest najlepszy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
odgrzewany user
Data rejestracji: 20.10.2001
![]() |
Pod jakim względem?
najmniejszy X6 najlepszy wyświetlacz X6 najlepsza bateria X6 obsługa nie X6 ![]() zdjęcia X6/s55 .... ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
Cytat:
![]() Moze jest najmniejszy ale ja i tak juz nigdy w ZYCIU nie kupie se tej marki, podobmnie jak simensa, bleee... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
odgrzewany user
![]() |
Ja go miałem i testowałem....
kolego -argumenty!!!
![]() |
![]() |
#5 | |
Guru
![]() |
Cytat:
Argumenty sa takie ze mialem juz wczesniejszy model i nikt jak juz pisalem w zyciu mnie do tej MARKI (nie modelu) nie przekona. Bardziej awaryjnego telefonu nie mialem w zyciu !! No moze obecny Siemens SL45i. Mam go niecale 6 miesiecy a juz 4 razy lezal w serwisie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.08.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
odgrzewany user
![]() |
Cytat:
To co o nim napisłem to prawda. Miałem go 2 tygodnie przed wakacjami i bije na głowe siemensa i pod ww względami 7650 (tft, bateria, rozmiar,aparat) na - jakość wykończenia, na + cena f.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 10.05.2002
![]() |
hmm
z tego co się dowiedziałem Sagem ma aparat CCD czyli samo to można się domyślać gwarantuje lepszą jakość fotek niż stosowane układy CIS u innych ale!!! Sagemem nie da rady w żaden sposób przekopiować zrobionych fotek do PC!!! Mimo że ma możliwość podłączenia do kompa to tylko można zgrać książke adresową itp. fotek nie!!! jedynie z tel na tel :-( bardzo duży minus Sagema!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Najlepszym komem dostepnym na rynku jest Nokia 6600.
Przewyzwsza te aparaty jak cholera. Jedyna wada jest to, nie mam lampy blyskowej. Co to Sagema. To wielka syfiasta cegla. Pozdro ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Guru
![]() |
Cytat:
No comment ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
[Member of Mayday]
Data rejestracji: 21.01.2003
![]() |
Osobiście polecam Ci Nokie 7650/3650/6600. 7650 ma mało pamięci, w 3650 i 6600 masz slot na karty MMC i możesz sobie instalować takie softy, że się w pale nie mieści. Np CameraFX z ZOOMem i innymi extra naprawdę extra funkcjami. Pilota też mam i działa na większości sprzętach.
Sagem odpada, bo programy tworzą na platformę SymbianOS, która mają tylko wymienione Nokie oraz Siemens SX1... Jeśli ktoś potrzebuje jakiś programik na Symbiana niech do mnie pisze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
odgrzewany user
![]() |
Re: hmm
Cytat:
![]() Chyba nie miałeś tego telefonu bo piszesz nieprawdę Sagem wysyła fotki do kompa i ma najlepsze na rynku rozwiązanie nawet nie potrzeba żadnego softu- irda sama wykrywa go jako inny komputer i wystarczy wejść w opcje multimedia -> zdjęcia-> konkretne zdjęcie-> wyslij via ir i śmiga!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
odgrzewany user
![]() |
Cytat:
![]() Ps.Nawet nie śmiem porównywać ![]() F. Co do symbiana nowe motki też go mają.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: hmm
Cytat:
A co bys powiedzial na program "My Pictures & Sounds" do sciagniecia ze strony Sagema: +www.planetsagem.com lub www.myx6.mynetcologne.de/mpas_7_02.zip" zdjecia mozna przesylac po kabelku calymi pakietami i szybko prometeusz
![]() |
![]() |
#15 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja dodam tylko, ze jesli aparaty tel. sa tak "dobre"
![]() ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |