![]() |
I jak chcem wejsc w tryb awaryjny to pojawia mi sie komunikat na czarnym tle ze dysku nie wykrywa
|
a ja myśle ze wszytkie te pomysły z xp i sp1 i temu podobne mozna do kosza wywalic :/
to ze sie wyłacza to na 90% hardware ... wiec albo zasilacz pada (łatwo sprawdzić rozbierajac go //sprawdz czy nie ma poprzepalanych sciezek lub/i czy sie cos w nim nadmiernie grzeje //) albo ram zle siedzi w gniezdzie lub/i ktoras kosc umiera ...(wyjmij z gniazda ewenualnie wcisnij do innego dobrze tez zwykła gumka do mazania przetrzec styki ) i tyle ... bo nie słyszałem jeszcze zeby sp1 był lekarstwem na wszytko ...ale moze niektórzy az tak lubia mikroshit |
wczoraj go rozbieralem i sprawdzalem i wszystko jest dobrze podlonczone a z ramem jest wszystko wporzadku te wyanczanie samoczynne zaczelo sie jakos w tamtym tygodniu
|
hmmm jak tak to zostaje ci tylko tasmy ide posprawdzac fakt faktem problem z tasma owocował zwiechem nie resetem ale sprawdzic mozesz
|
standardowa procedura:
od nowa zainstalowac windowsa i od tej pory nieuzywac IE jak sie dalej restartuje to problem sprzetowy... a tu... przekladac bebechy z innego kompa, a jak nie masz mozliwosci to serwis... mi sie restartowal bo sie zasilacz przegrzewal... wysmarowalem wiatrak i jak nowy |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:35. |