![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Forumator
Data rejestracji: 26.02.2002
![]() |
Niestety ftp u mnie odpada bo jak pisalem to jest ponad 500MB. A odcinki te co sa na ftp'ie co podal Adik juz mam.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Arab'ski
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Moje odcinki są w rozdzielczości 320x240.
Ale te nieuszkodzone to: 1.brama 2.ciastka 3.domek 4.drzwi więc Taz pewnie wszystkie masz . Jeśli ftp odpada to może Taz nagrasz to na CDR-a, zapakujesz, policzysz koszty i wyślesz za pobraniem? Jeśli by Ci to pasowało to daj znać - podam adres. Sid - jakbym miał od Taza to do W-wy nie mam daleko i jestem co kilka dni, więc nie ma problemu.
![]() |
#19 |
Forumator
![]() |
Juz do was pisze!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Second variety
![]() |
Listonosz przyszedł wczoraj
![]() Taz is 8) Dzięki bardzo mnóstwo :cool:
![]() |
#21 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() |
TAZ a czy mógłbyś wrzucić to do mnie na ftp to udostępnię to innym
mam 2 Mbit łącze i pójdzie szybko |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 01.08.2002
![]() |
Dla zainteresowanych podaję zestawienie wszystkich odcinków (za tłumaczeniem artura_f z forum Amnezji):
1. Pat & Mat (Tinkers) / Kuťáci (Pat a Mat) [Majsterkowicze] 2. Tapestry / Tapety [Tapety] 3. Workshop / Dílna / Dielna [Warsztat] 4. Carpet / Koberec [Dywan] 5. Rocking Chair / Houpací křeslo / Hojdacie kreslo [Fotel bujany] 6. Picture / Obraz [Obraz] 7. Garage / Garáž [Garaż] 8. Light / Světlo [Światło] 9. Grill / Gril / Grill [Rożno] 10. Removal / Stěhování / Stahovanie [Przeprowadzka] 11. Water / Voda [Woda] 12. Jumpers / Skokani [Skoczek] 13. Garden / Zahrádka [Ogródek] 14. Painting Job / Malování / Malovanie [Malowanie] 15. Crossword / Křížovka [Krzyżówka] 16. Bird Feeder / Budka [Budka] 17. Big Laundry / Velké prádlo / Velké pranie [Duże pranie] 18. Breakfast (in Grass) / Snídaně v trávě / Ranajky v tráve [Śniadanie na trawie] 19. Washing Machine / Pračka [Pralka] 20. Rain / Déšť / Dažď [Deszcz] 21. Excursion / Výlet [Wycieczka] 22. Winegrowers / Vinaři [Winiarze] 23. Record Player / Gramofon [Gramofon] 24. Gym / Telocvična [Sala gimnastyczna 25. Skates / Brusle / Korčule [Łyżwy] 26. Apple / Jablko [Jabłko] 27. Potters / Hrnčíři / Hrnčiari [Garncarze] 28. Defect (Interference) / Porucha [Awaria] 29. Piano / Klavír [Fortepian] 30. Mowing Machine / Sekačka [Kosiarka] 31. Big (Spring) Cleanup / Generální úklid [Wielkie sprzątanie] 32. Key / Klíč [Klucz] 33. Door / Dveře [Drzwi] 34. Roof / Střecha [Dach] 35. Furniture / Nábytek [Meble] 36. Bisquits / Sušenky [Herbatniki] 37. Garage Door / Vrata [Drzwi garażowe] 38. Cyclists / Cyklisti [Rowerzyści] 39. Paving Bricks / Dlaždice [Terakota] 40. Parquetry / Parkety [Parkiety] 41. Gutter Pipe / Okap [Okap] 42. Convertible / Kabriolet [Kabriolet] 43. Flat Tire (Accident) / Nehoda [Wypadek] 44. Billiards / Kulečník [Bilard] 45. Quickset Hedge / Živý plot [Żywopłot] 46. Safe / Trezor [Kasetka] 47. Mudguard / Blatník [Błotnik] 48. Model Builders / Modeláři [Modelarze] 49. Windsurfing / Windsurfing [Windsurfing] Więcej na temat serialu na stronie domowej http://patmat.cz Dużo odcinków leży na DC, szczególnie na czeskich hubach. zargo |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Second variety
![]() |
hm, hm - czyli mam połowę
jakby tu ściągnąć resztę?
![]() |
#24 |
Forumator
![]() |
Nie ma sprawy chlopaki.
Wolffdog skontaktuj sie ze mna mailem to zobaczymy co da sie zrobic. Znalazlem tez kilka linkow do osla z odcinkami "Sasiadow" http://osloskop.gnutella.pl/pokaz_gr.php?grupid=73 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 01.08.2002
![]() |
Jeśli nie znacie tego programu do obsługi p2p to polecam:
1. jedną z polskich stron Direct Connect. soft , ustawienia 2. klon pod nazwą DC++ , soft , ustawienia Miłego ssania zargo |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|