Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 06.05.2004, 20:00   #32
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 15.07.2002
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Nie zgodzilbym sie (no, moze z trzecim punktem ). Przez prawie rok mialem Windowsa XP bez reinstalacji, bez uzywania zadnych programow antywirusowych i sciagania latek Microsoftu i chodzil, jak zloto. Teraz sciagnalem te latke, gora miesiac po instalacji Windowsa i juz cuda mi sie zaczely dziac. Wiem, ze czasami, kiedy pojawia sie problem, jest juz za pozno, zeby instalowac na niego lekarstwa, ale jednak stosujac sie do punktu trzeciego mozna chyba instalowac tego typu rzeczy tylko wtedy, kiedy naprawde sa potrzebne. A nie na wszelki wypadek.
Wiesz nie znam przyczyny Twoich problemow i byc moze faktycznie jest to zwiazane z tymi latkami. Jednak w moim przypadku od chwili pojawienia sie XP tylko jedna lata sprawila mi problem - komp zaczal dzialac jak 386. Poza tym tylko jeden program za kazdym podejscie rozwala system - tzn dziala OK ale komputer po jego instalacji w ciagu miesiaca nadaje sie do reinstalacji. Mam tutaj na mysli WinOnCD 6 PE.

A co do punktow ktore wypisalem to fakt kolejnosc powinna byc odwrotna
BD jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: