![]() |
Cytat:
musialbym cala glowice zanurzyc w wodzie, co za tym idzie, elektornike ktora jest wbudowana w nia... wiec nie sadze ze przezyje to. PS. HP deskjet 3550 |
Normalnie jak piszesz tym pisakiem to nic nie widać (coś jak te wymazywaczki do piór atramentowych). Dopiero po oswietleniu przez UV tekst zaczyna "świecić". To tak jak z oznaczeniami na banknotach. Bez oświetlenia UV nie zobaczysz dodatkowych nadruków.
|
Cytat:
Jak ja moge bezpiecznie je złużytkować przed złapaniem mnie na ściaganiu ... ;) |
Cytat:
Ja przepłukałem wodą cały czarny kartridź HP 45 od drukarki 930C. |
hmmm tylko ze ja tam nie widze glowic do drukarek tylko tusz, ktorym mozna napelnic glowice. a zeby napelnic glowice tym tuszem, trzeba miec taka, coby koloru nie zostawiala po sobie, wiec zurzyta czarna odpada, kolorowe tez. wiec?
woda przeciez nie wymyje glowicy... :/ |
Cytat:
http://www.marketuv.pl/?s=zestawy&kID=6 |
poczekaj do matur to bedzie tego od groma na allegro :D
|
jak ktos siedzi i pilnuje z tylu to nie mam mowy zeby nie zauwazyl, a jak juz siedzisz na auli to dupa zbita, z tylu wszystko widac.
tusz do drukarki byl kiedys w sprzedazy, ale ostatnio nigdzie nie moge znalazc... ma ktos jakies namaiary na glowice uv? |
koledzy w miescie kupowali, w jakims sklepie - nie mam pojecia, ale chyba w jakims "zabawkowym" :P, wiec rozejrzyj sie u siebie w miescie - moze gdzies jest?
pozdro ;) |
Cytat:
|
działa ale słabo widac przy jasnym oświetleniu. Tylko raz uzyłem tego do ściągania. Pisałem sprawdzan gdzie ściągą była ta sama kartka na której pisałem.
|
ja to mam i moge pwiedziec ze nie jest to nic fajnego, mozna sciagac i fajnie to wychodzi ale szybko sie to psuje.
|
Cytat:
|
kupowalem na allegro jakies 2 lata temu
|
Hehe, kiedys chcialem sobie to kupic, po tym jak zobaczylem to na allegro, tylko potem stwierdzilem ze moze pozniej sobie kupie ;p
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:51. |