![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Jestem w szoku - dlaczego nie moga gierek 3D robic w takich rozmiarach ... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
KiNgOfOcEaN
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
Ja ze swojej strony dodam dwa słowa komentarza
ja *******ę ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.01.2003
![]() |
Nie chce wyjsc na malkontenta, ale jakos mi szczena nie opadla
![]() Pozdrawiam!
![]() |
#20 | |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Cytat:
Jak cos nie tak to prosze mnie poprawic. Aha,demka są za***iste a rezydują sie w pamieci i zabierają 250MB!!! jedno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.01.2003
![]() |
Cytat:
![]() Pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#22 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.10.2002
![]() |
Bardzo fajne, szkoda ze tak malo ludzi pisze programy w assembleze. Chociaz samemu by mi sie nie chcialo wklepywac tysiecy lini kodu
![]()
![]() |
#23 | |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Cytat:
1.moim zdaniem jest to jakies makro, które wypisuje na ekranie zaawartość zmiennej podanej jako parametr i czeka na nacisnięcie klawisza 2.to jest jakas procedura z C-64,chyba odnosząca sie do kopiowania dyskietki. Zgadłem-odpisz!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
i tak po koleji :
lopus: 1.To nie jest makro tylko assembler 8086/8088/80286/80386 i jest to fragment procedury zapisu do pliku 2.Procedurka ale w assemblerze i to z atari 800/800xl/800xe/65xe/130xe - czyli po prostu 6502 - c64 maja podobne procki ale mape dysku rózne. a co robi ustawia kolor czcionki na ekranie w trybie tekstowym na max jasność i jasność ramki wokół ekranu txt na 9 ![]() wiec lopus sorki ale kiszka ![]() CormaC: Widać że kolega sie orientuje w temacie i do dostyć - niewiem czy jeszcze pracuje u was w redakcju Daniel 'DAN' Ś. zajmował sie płytkami i robił to mroczne menu na płytce cd-actiona- jeżeli jeszcze robi to go pozdrów serdecznie od Sniper-a - z Zawiercia (jak nadal nie bezie pamiętał a wydaje mi sie że bedzie (ale to było szmat czasu temu) to powiedz mu tylko DZZ Katowice - oraz ze Makjor Brox Rulez ![]() ![]() Master: zrobiłem sobie taki fajnu opis ale w pliku txt/ jak chcesz wysle a materiały znajdziesz po prostu wpisujac hasło assembler adresó nie znam bo pewno juz moje stare juz nie istnieją
![]() |
#25 |
Member of Blokers.net
![]() |
Master - thx za cierpliwośc
![]() LUDZIE !!!!!!!!! ale mi sie verbatimu po 3 latach powaliły zostały tylko obrazy listy directory a pliki wywaiło nic odczytac nie moge - ale troche odratowałem i Master może ci sie przyda . Nie jestem autorem tych plików kiedys zaciagłem je z netu zreszta to i tak pisze najwazniejszy powinien byc plik assembler.txt włąsnie od BinBoy-a . Pliki opisujace sposób łamania programów służa tylko nauce podstawowych rozkazów - tak najprosciej poznac assemblera ogladjąc gotowce. na koniec ostrzezenie - assembler wciaga jak nie masz qpy czasu daruj sobie ![]()
![]() |
#26 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A czym to otworzyc
![]()
![]() |
#27 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Dema są z www.infojama.pl I raczej tam należy pytać o szczegóły. 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Gość
|
Cytat:
To moj tysieczny post |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Member of Blokers.net
![]() |
Miło mi /|\aster, że zużyłes 1000 posta na mnie
![]() pozdro /|\aster wiesz że wczoraj do 2.30 gadalismy - ale rachunek za modem zapłacisz ![]() ![]()
![]() |
#30 | |
Gość
|
Cytat:
![]() Numer znam, nawet jest zapisany kontaktach ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|