![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Rzeczywiscie Rarem... ![]() Ale usprawiedliwie sie, ze ikonka nie wyswietlila mi sie jako plik Rara (a ze nie uzywam zadnego programu w stylu Windows Commander to i rozszerzenia nie bardzo mialem jak zobaczyc) i nie przyszlo mi do glowy, ze to i tak moze byc archiwum. Zwykle pojawia sie ikonka, a Rar wlacza sie automatycznie.
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 | ||
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.01.2003
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#33 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
CormaC:
Fakt jak coś a assemblerze i mnie zagadało to byłem dumny że az o mało człek nie pękał. Szkaoda że nie znasz Dan-a - bo mi sie kontakt urwał - pozatym koleś świetnie sie orientuje w programowaniu
![]() |
#34 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.01.2003
![]() |
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#35 | |
Member of Blokers.net
![]() |
Cytat:
tylko ze 100 ![]() teraz jest inna era dla przykładu podam : moja nauczycielka infy na studiach (pani profesor) stwierdziłą ze teraz nie pisze sie w assemblerze bo ... jest za wolny (sic!!!) no to ja grzecznie pani profesor tłumacze ze nie ma szybszego języka, jest czasochłonny ale tylko w czasie pisania bo po prostu wszystko pisze sie samemu, wszystkie procedurki etc. ale ta wie swoje - dobre nie assembler wolny buuuuuchuhcuhcu
Carpe diem Kliknij tutaj i zobaczysz naszą stronkę Zapraszam na nowo powstałe forum o wszystkim i niczym. Ostatnio zmieniany przez Sniper : 28.01.2003 o godz. 22:33 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
the one
CDRinfo VIP
Obejrzalem te demka i tez musze przyznac, ze jestem pod wrazeniem (chociaz mniejszym o tyle, ze na Amidze, ktora ciagle u mnie w domu stoi, widzialem juz takich i lepszych wiele i zajmowaly nawet po 10 - 20 KB). I tak sie zastanawiam, w jednym z nich na koniec byl komentarz, ze wszystkie grafiki, tla i tak dalej, z ktorych demo sie sklada to razem 1,9GB danych. Skompresowanych jednak 1 do 300000 czy jako tak, co razem daje te niecale 64KB. Jak wiec uzyskac taka kompresje?!? Faktycznie zwlaszcza pierwsze demko dosc dlugo sie rozpakowuje (mam nadzieje, ze potem z pamieci i dysku znika w calosci) i widac, ze jest skompresowane. Da sie cos takiego zrobic samemu? Fajnie by bylo moc w ten sposob spakowac na przyklad mp3 albo jakies drivery. Chociaz pewnie sie rozmarzylem.
Ale z innej beczki, gdzie mozna sciagnac podobne dema (na tej stronie, ktora ktos podal nie moge nic znalezc) ![]()
![]() |
#37 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Czytajac Wasza rozmowe na temat Assemblerów etc dochodze do wniosku ze jestem jeszcze matołem komputerowym i tak naprawde to jeszcze wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeele przedemna .... Heh ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Member of Blokers.net
![]() |
Widzisz Laser - ucz sie ucz a garb sam ci wyrośnie
![]() Ty forum juz masz zrobione - a ja ku^$#^$ się jeszcze męcze
![]() |
#39 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
he, niezłe!! Naprawde!! Nie mam słów.
Eee... muza.... Muza jest dobra. Skąd ją wziąłeś? ![]()
![]() |
#41 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() Szkoda, ze na tej stronie nie bylo czegos jeszcze. Ale spisalem sobie z jednej gazety link, gdzie podobno jest sporo tego typu demek ftp://ftp.klosz.art.pl jeszcze nic nie sprawdzilem, ale jest tam tego podobno prawie 2GB wiec pewnie cos fajnego rowniez sie znajdzie.
![]() |
![]() |
#42 |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
W tym ftp sie grzeznie i grzeznie - tam sa jakies emulatory atari itp - niech ktos bardziej doswiadczony na to looknie i powie co to jest Katalog pub |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Ooooooooooooo K..... wszedłem na www.farb-rausch.com i zassałem co nieco i nie moge teraz geby zamknąć - sa tam tesh demka po 7MB oraz takie cudo z muzyką ze wszystkich demek z mozliwoscia zapisania oundtracków w tylko wavach - uaga jeden zajął mi 60MB !! Trzeba rec / czerowone kółko / nacisnąc i poczekac ash pasek dojdzie do konca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.08.2002
![]() |
Dema na platformę PC nie są ,biorąc pod uwagę moc sprzętu niczym nadzwyczajnym .
Pamiętam ,jak ładnych kilka lat temu zobaczyłem co programiości mogą wycisnąć (PhenomenaDemo) z Amigi i naprawdę było to coś . Padły tutaj słowa dotyczące muzyki w demach - ten temat zawsze mnie interesował ...do tego stopnia iz sam kiedyś próbowałem swoich sił na tym polu . Niekwestionowanym mistrzem polskiej sceny muzycznej(i nie tylko) jest od kilku lat XTD .Ile można i z jakim skutkiem zmieścić muzy w 30Kb ? - kilka utworów (XTD.zip) w różnych klimatach znajduje sie w poniższym linku .Jako odtwarzacz proponuje Winamp-a .jaro http://www.edysk.pl/ nick: jaro1 hasło: jarojaro0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
to prawda, wszedlem tam na chwile, ale szybko dalem sobie spokoj, bo nic nie moglem znalezc, a szkoda mi bylo internetowego czasu. Moze ktos ze stalym laczem cos ciekawego tam znajdzie, ja sie poddalem.
![]() |
![]() |
|
|