![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 15.11.2004
![]() |
Przedlużenie skrętki! HELP
CZEsc mam problem montuje sobie siec lokalna plus neo+ z glupia k.... z gory
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
bardzo watpie, bedziesz musial po prostu kupic nowy kabel, lub bawic sie w laczenie starem 25m z nowym 7m, co bez schematu moze byc dosc ciekawe.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
zainstaluj gniazdo natynkowe 1xRJ45 kat.5e na ścianie i od gniazdka kabelek w lince do kompa.
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 21.11.2004 o godz. 09:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
jeju... idziesz do sklepu... prosisz o konkretna dlugosc kabla... i masz... u mnie kabel kosztuje 0.75 zl za metr... + 0.50 zl... za koncowke... a robocizna gratis... ktora z reszta trwa 3 minuty...
a sztukowanie przedluzaczy i innych podobnych spraw... to spadek na transferze... jesli nie sa polaczone zadnym HUB'em... SWITCH'em... czy czyms takim... mialem siec w bloku kilka lat... i duzo prblemow z polaczeniami... roznie to bywa... pozdro
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 01.05.2002
![]() |
Mozesz zalozyc normalne gniazdko sieciowe na koncu kabla i przedluzke wpiac w gniazdko. Ja tak mam w domu u siebie.
![]() |
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 27.03.2003
![]() |
Jest taki kabel. Z jednej strony ma giazdko żenskie a na drugim koncu męskie. W jakims dobrym sklapie komputerowym to kupisz.
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
![]() |
DZieki chlopaki za pomoc . Chyba kupie sobie przelotowke i dokupie troche kabla myslicie ze to bedzie dobre wyjscie ?? Zwazcie na to ze nie chce mi sie robic nic bardzijej skomplikowanego u tej starej ku... ( przepraszam za wyrazenie ale mnie wkurzyla)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
ja bym zrobil nowy caly kabel... nie jest to wielki wydatek...
nie bawil sie w takie rzeczy... im wiecej koncowek na drodze tym gorzej... transfery spadaja... i jakos polaczenia...
![]() |
#9 |
Bywalec
![]() |
Wiesz Zelea pieniazki placila moja sasiadka a ze transfer jej spadnie to mi to wisi . Jak jej mątowalem w domu kabel i takie tam wiercenie ( a nie jestem fachowcem w tych sprawach ) to malo co mnie nie zabila tyle wiazanek to nigdy nie slyszlem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|