andrzejj9 |
23.04.2008 08:41 |
Cytat:
Napisany przez Burt
(Post 923626)
Ależ ja nie oceniam ludzi(bo kim ja jestem ażeby oceniać), ja oceniam zjawisko.
Edit.Właśnie mi sie coś przypomniało.OT
Najstraszniejszą lekcją w technikum była geografia.Na matematykę czy fizykę chodziło się z miejszym stresem.
Te babsko to był potwór.Kazała mam się uczyć nazw i lokalizacji wszystkich mórz na świecie większości dużych rzek, przylądków, gór, pasm górskich do tego geologii jak na studiach itp.Wtedy myślałem że to jest bez sensu ale teraz jestem jej za to wdzięczny.Do dzisiaj prawie wszystko pamiętam.
Nauka to dobro.
|
To raczej żaden ewenement. Z tego, co wiem, to na większości lekcji geografii takie wymagania były.
Ja niestety w przeciwieństwie do ciebie niewiele z tego zapamiętałem ;)
Cytat:
Napisany przez zene
Ależ, ja Tobie wcale nie ubliżam. Ty sam sobie ubliżasz, wypisując takie głupoty.
BTW Ja zawsze przez szacunek do innej osoby piszę Ty, Ciebie, Tobie, itp. z dużej litery, ale widzę, że szacunek do innych jest dla niektórych obcym pojęciem
|
Pozwól, że każdy sam oceni to, co piszę. Pisząc o czyjejś głupocie ubliżasz mu. A dla mnie to świadczy o człowieku, a nie zadanie pytania na forum z prośbą o pomoc.
Co do dużych liter już o tym kiedyś pisałem, chcesz poszukaj. W skrócie jednak staram się, aby o moim szacunku do innych osób świadczyło moje zachowanie, czy - w przypadku internetu - sposób wypowiadania. Sztuczne używanie tutaj dużych liter nie jest potrzebne. To rezerwuję na korespondencję formalną i związaną z pracą.
|