![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
serv U
witam mam taki kłopot odrazu sie przyznam jestem w tych sprawach zielony a chciałbym załozyć własne ftp.mam neo+ podzielon router na 3 osoby zainstal winde xp zainstal pr dynip i serv u ale za boga niewiem jak go ustawić chodzi o serv u .jesli ktos moze mi poradzić to bende wdzieczny albo dać namiary gdzie w necie mam szukac pomocy.moze jakaś strona www najlepiej po polsku .bardzo serdecznie dziekuje za ew. pomoc
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
nie zna odp. na twoje pytanie, bo sam jestem tym zainteresowany -> czyli jak ustawić ftp za maskaradą... bez serwera, który by mógł jakoś przypisywać IP WAN do określonego kompa w LAN na określonym porcie
chociaż topic pójdzie na chwile do góry... ![]()
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
witam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
da sie da
tyle ze w serv-u chyba trzeba uruchomic platna funkcje dynamicznego ip zaraz to sprawdze dokladniej poza tym to da sie postawic ftpa ale trzeba n ajakiejs stronie uaktywnic dla siebie usluge dynamicznego ip nie bardzo sie w tej kwestii orientuje bo nie mialem nigdy stycznosci z taka forma ftpa co do konfiguracji pozniejszej samego servu to smialo walcie - troche juz na tym progsie siedze wiec co nieco wiem
![]() |
![]() |
|
|