![]() |
wejdz przez przegladarke tak dziala na sto procent
|
flashgetem sie loguje
inna sprawa jak chce coś pobrać to też sie pluje o hasło... |
U mnie wszystko ok ;)
Ladnie smiga :D |
A czym wchodzisz na serwer?? Zainstaluj sobie FlashFXP. U mnie wchodzi bez hasła i loginu.
|
jakie jest hasło do ftp ??? na anonymous mi sie nie loguje...
530 Login incorrect. |
Ja mam antene kierunkową BabuYaga 14dBi + D-link DWL-900AP+ - wszystko jest moje i admin wspominał coś ze jeżeli uzbieraja troche kasy to maja zamiar podnieść predkość do 8mbps :D - było by wypas :spoko:
|
:blee: :\ :blee:
No to nieźle masz. Ja mam 128kbit/s od 1 do 14, a od 14 do 1 64kbit/s. Miesięcznie płace 49zł, instalacja kosztowała 200zł (czas nieokreślony) z tym że sprzet nie jest mój tylko jest dzierżawiony. Antena Parabolic 20dBi (60cm średnicy) (wygląd dokładnie jak http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=4133 tylko promiennik inny) i karta Planet WL-8305 |
2mbps, za 50 złoty miesięcznie, cena instalacji zależy od anten ja płaciłem 700zł :)
|
A jak szybkie masz łącze?? i ile płacisz? bo ciekawi mnie jak jest z cenami radiówek w innych miejscowościach.
|
Cytat:
|
@Gallus że tak spytam, ty masz radiówkę??
|
kablowke
sciagnij set DJ Rush'a jest dobry a z videow sciagnijcie IBIZAS CHILDREN, musicie to ogladnac, sciagnijcie dobra jakosc. TO MUSICIE OGLADNAC, w skrocie wyprawa na ibize jednego z czlonkow forum tranceaddict.com |
A jakei masz łącze?? - przepustowość ??
|
mi to smiga z 350KB/s :P server jest bardzo mocny
sciagajcie poki mozecie bo za niedlugo admin tranceaddict bedzie go usuwal, nie wiem dokladnie kiedy |
śmiga ładnie ok 130kb/s :D
Dzięki :piwo: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:21. |