Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 11.05.2003, 23:07   #1
Fantomas
=F=

Data rejestracji: 19.04.2002
Fantomas niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Seter irlandzki

Sorry, ale to kompletnie off topic.
Jeśli ktoś z Was ma setera irlandzkiego, to proszę o kontakt na priv. Chodzi mi o opinie i rady (Wasze, nie ze stron o psach) - z żoną planujemy sobie takiego psa sprawić.
Dobrej nocy
Fantomas jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 11.05.2003, 23:42   #2
Sprezyn
Pilot oblatywacz

Data rejestracji: 12.05.2002
Sprezyn niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Talking

no ja nie mam ale chcialem sie pochwalic
ze w czerwcu bede mial Posokowca Bawarskiego
- suke, obecnie posiadam Wielorasowca - suke i
jestem w zalobie po towarzyszce mojej mlodosci
Jamniczce dlugowlosej.
U mnie w bloku jest seter - naprawde swietny pies
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
Seter irlandzki-gines.jpg  
Stary 11.05.2003, 23:43   #3
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: Seter irlandzki

Cytat:
Fantomas napisa***322;(a)
Sorry, ale to kompletnie off topic.
Jeśli ktoś z Was ma setera irlandzkiego, to proszę o kontakt na priv. Chodzi mi o opinie i rady (Wasze, nie ze stron o psach) - z żoną planujemy sobie takiego psa sprawić.
Dobrej nocy
Mialem 3 razy setera irlandzkiego to paskudny zwierz ucieka ciągle z domu nie usiedzi w normalnym domu musi mieć wolność jest spokojnym psem ale wlaśnie uciekać lubi nie upilnujesz go jak masz willę dużo z nim chodź na spacer i dawaj mu witaminy najlepiej weź sukę są barzdiej ukladne mniej uciakją z domu i są czyste. ten jeden mial nazwę brutus i zwial mi i przejechal go samochód a drugi seter to suka byla w miarę oki nie nawiewala paskudnie może ta rasa ma to do siebie? bo samce setera irlandzkiego jak zobaczyly sukę to nawiwaly paskudy
Stary 12.05.2003, 02:38   #4
puch
Forumator

Data rejestracji: 22.03.2003
puch zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Moi przyjaciele mają już trzeciego (a właściwie nawet czwartego) setera - to bardzo fajne i miłe, duże psy, ale pamiętaj, że rasa ta została wyhodowana jako psy myśliwskie do wystawiania zwierzyny (stąd nazwa), a zatem, jeśli nie polują, to muszą się wyżyć. Ci moi znajomi mają dom z ogródkiem, a i tak chodzą jeszcze na spacery. Po poprzednich doświadczeniach (ogródek został przez poprzedniego setera zniwelowany do gruntu) teraz mają wokół rabatek porobione ogrodzenia - pies tratuje wszystko, ale wie, że za płotek nie wolno (a mógłby go przeskoczyć bez najmniejszego problemu). Można mu stanowczością narzucić swoją wolę.
Stary 09.03.2009, 11:26   #5
martyna12345
Nowy na forum

Data rejestracji: 09.03.2009
martyna12345 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam

Ja jestem posiadaczem dwóch seterów jak dla mnie są to psy dla osób lubiących wiele spacerówjak dla mnie w sam raz. Lubią dużo ruchu ,szybko się uczą czasami ,az za szybko. Są bardzo mądrymi psami i lubią przebywać w towarzystwie. Czasami uparte i trochę humorzaste o łagodnym usposobieniu. Pies ten bardzo lubi kąpiel w wodzie szczególnie po spacerze.
martyna12345 jest offline  
Stary 09.03.2009, 11:45   #6
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ten seter Fantomasa, to już chyba całkiem duży jest...
ed hunter jest offline  
Stary 09.03.2009, 12:05   #7
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Daty nie widać?
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: