![]() |
Cytat:
"Cat and donkey, yoo !!!" - i te założone ręce :spoko: Śmiałem się z tego momentu 5 minut :haha: :spoko: |
Shrek 2 trzyma poziom "jedynki".
Jest tak samo przezabawny, a dialogi, podobnie jak w czesci 1 - wypas ;). Mi sie podobal bardzo, polecam :spoko: |
Uhahałem się jak małolat ;)
|
oglądałem na kompie w wersji angielskiej ...super! .Polecam Gorąco.
Wątek z uwalnianiem Shreka i ich kompanów z celi jeden z lepszych i ten głos Pinokia ...Shreeekk ,Doonnnkey?.:) |
Dla mnie Shrek 2 jest lepszy od jedynki a żadko się zdarza żeby sequel'e były lepsze ;)
|
Shrek drugi, jak dla mnie, w niczym nie ustępuje częsci pierwszej (a oglądałem go tylko w wersji oryginalnej...). JEST RÓWNIE DOBRY!!!
|
a ja właśnie dzisiaj mam zamiar sie wybrać do kina i licze na dobrą zabawe, dam znac wieczorem ;)))
pozdro |
na divx'ie moze z ciekawosci zobacze, do kina na 100% nie pujde, chyba ze ktos da mi bilet i jeszcze doplaci.
Nie lubie Shreka |
A u mnie w mieście dopiero 6 sierpnia!
Tak to jest mieć jedno kino w mieście... :( pozdrowienia |
...kapitalistyczne psy... :D
|
mam na kompie, ale po angielsku z napisami.... nie oglądam bo nie chcę sobie psuć zabawy...
zaczekam na polskiego albo się wybiorę do kina (co prawda napalam się na Torque także nie wiem co wybiorę...) |
Ja juz zbieram sie premiery u siebie w domu od 2 tygodnii (mam go na kompie) i jakos nie chce mi sie go ogladac. Braciak mowi ze nawet spoko.
|
Ja również jeszcze nie byłem :zly: może się niedługo udam....
|
bomba.
troszkę gorszy (ale niewiele) od jedynki. polecam gorąco - wypas po pachy. |
Shrek 2 - Wasze wrażenia
Witam!
Jak w temacie. Co sądzicie o następnej części kultowego Shrek'a??? Ja osobiście dopiera we wtorek idę. Pozdrawiam. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:35. |