Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 05.10.2009, 22:32   #11
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez mdfire Podgląd Wiadomości
@demek masz rację, że Posat mógł zrobić co chciał. Ale z drugiej strony finał imprez mistrzowskich zazwyczaj jest we wszystkich stacjach odkodowany.
Masz rację - to między innymi miałem na myśli - i nie tylko to ...
1. Fakt, że stacja jest prywatna to nie powinno powodować, że ma Polaków w d.... (to, że często ma to już inna kwestia - teraz mówimy o konkretnym wydarzeniu).
2. Polsat jest chyba jednak nadal stacją polską - więc wypadało by aby Polaków szanował.
3. Polsat to nie tylko stacja kodowana - jak np. Canal + - stąd można oczekiwać, że nie tylko będzie wielbił posiadaczy kanałów płatnych.
4. Polsat otwarty jest utrzymywany pośrednio przecież przez WIDZÓW - to my ją oglądamy, oni emitują reklamy, a my kupujemy reklamowane produkty - prosta zależność !
5. ME odbywały się w POLSCE - więc choćby z tego faktu widz polski miał prawo oczekiwać, że zobaczy więcej niż gdy impreza odbywa się w innym kraju.
6. Z całym szacunkiem - ale drażni mnie już te ciągle gadanie o tym HD, full HD itp. - ja oczekuję bardzo dobrej jakości obrazu i dźwięku i tyle - wciśnięto ludziom bzdurne nowości tak jak telewizory LCD, HD itp. aby firmy miały co sprzedawać !!
7. Polsat przez całe mistrzostwa dobitnie pokazał gdzie ma kibiców - tylko przed spotkaniem z Bułgarią mogłem razem z kibicami w Łodzi zaśpiewać hymn - przed żadnym innym meczem nie było wcześniejszego wejścia tylko na ostatnią chwilę.
8. I końcowa sprawa - nie dosyć, że nie pokazali finału - ale przecież po finale była dekoracja gdzie na podium stały reprezentantki Polski !!! Brak transmisji z dekoracji był jakby podsumowaniem podejścia Polsatu do kibiców i Polaków - mamy Was gdzieś, głęboko w d.... przepraszam - może za ostro - ale ja mam takie odczucia !!
9. Aha - nie róbmy porównania transmisji z imprezy rangi ME z ligą w C+ - liga to liga i jak kogoś interesuje to musi sobie kupić dekoder i płacić abonament itp. - a tutaj mamy do czyniena z wydarzeniem o minimum 2 razy ważniejszej randze !!

To tyle co miałem do powiedzenia - przepraszam za nerwy, ale wczoraj tak się wk.... , że jak dzisiaj zacząłem to pisać to wróciły te wspomnienia

ro29

Ostatnio zmieniany przez ro29 : 05.10.2009 o godz. 22:36
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Tagi
siatkowka

Twoje uprawnienia: