![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1036 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czekam az pojedziesz po c+, ze np ostatnia kolejke moga odkodowac...
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#1037 |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Jeśli to było do mnie to nie za bardzo rozumiem o co chodzi - tzn. samo stwierdzenie tak natomiast co to ma do mojej wypowiedzi ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1038 |
ZnakJaworznickiegoBikera
to, ze polsat mial prawa do transmisji i mogl z nimi zrobic co chcial. to oni wydali kase na sprzet do obslugi tej imprezy bo oni byli jej realizatorem
tvp mogla wygrac prawa do transmisji, nie udalo sie wiec...
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 |
Cogito ergo doleo
Data rejestracji: 24.04.2005
![]() |
@demek masz rację, że Posat mógł zrobić co chciał. Ale z drugiej strony finał imprez mistrzowskich zazwyczaj jest we wszystkich stacjach odkodowany.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zadecydowały dwa względy -pierwszy oglądalność dużo niższa niż meczu drużyny Polski ,po drugie nie po to Polsat otwierał płatne kanały sportowe ,wykupywał licencje,dla potrzeb siatkówki zainwestował w sprzęt HD do realizacji meczy aby gratisować co lepsze wydarzenia.Pamiętam że MŚ w Japonii
miały być tylko kodowane-dopiero dobre wyniki i duża oglądalność siatkówki sprawiły że były w otwartym Polsacie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1041 | |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
1. Fakt, że stacja jest prywatna to nie powinno powodować, że ma Polaków w d.... (to, że często ma to już inna kwestia - teraz mówimy o konkretnym wydarzeniu). 2. Polsat jest chyba jednak nadal stacją polską - więc wypadało by aby Polaków szanował. 3. Polsat to nie tylko stacja kodowana - jak np. Canal + - stąd można oczekiwać, że nie tylko będzie wielbił posiadaczy kanałów płatnych. 4. Polsat otwarty jest utrzymywany pośrednio przecież przez WIDZÓW - to my ją oglądamy, oni emitują reklamy, a my kupujemy reklamowane produkty - prosta zależność ! 5. ME odbywały się w POLSCE - więc choćby z tego faktu widz polski miał prawo oczekiwać, że zobaczy więcej niż gdy impreza odbywa się w innym kraju. 6. Z całym szacunkiem - ale drażni mnie już te ciągle gadanie o tym HD, full HD itp. - ja oczekuję bardzo dobrej jakości obrazu i dźwięku i tyle - wciśnięto ludziom bzdurne nowości tak jak telewizory LCD, HD itp. aby firmy miały co sprzedawać !! 7. Polsat przez całe mistrzostwa dobitnie pokazał gdzie ma kibiców - tylko przed spotkaniem z Bułgarią mogłem razem z kibicami w Łodzi zaśpiewać hymn - przed żadnym innym meczem nie było wcześniejszego wejścia tylko na ostatnią chwilę. 8. I końcowa sprawa - nie dosyć, że nie pokazali finału - ale przecież po finale była dekoracja gdzie na podium stały reprezentantki Polski !!! Brak transmisji z dekoracji był jakby podsumowaniem podejścia Polsatu do kibiców i Polaków - mamy Was gdzieś, głęboko w d.... przepraszam - może za ostro - ale ja mam takie odczucia !! 9. Aha - nie róbmy porównania transmisji z imprezy rangi ME z ligą w C+ - liga to liga i jak kogoś interesuje to musi sobie kupić dekoder i płacić abonament itp. - a tutaj mamy do czyniena z wydarzeniem o minimum 2 razy ważniejszej randze !! To tyle co miałem do powiedzenia - przepraszam za nerwy, ale wczoraj tak się wk.... , że jak dzisiaj zacząłem to pisać to wróciły te wspomnienia ![]() ro29 Ostatnio zmieniany przez ro29 : 05.10.2009 o godz. 22:36 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1042 | |||||||||
ZnakJaworznickiegoBikera
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kolejny wyimaginowany problem robisz Cytat:
jak kogos interesuje siatkowka i ME to niech sobie kupi cyfrowy polsat z polsatem sport (wezmie kablowke), ranga imprezy nie ma znaczenia bo chodzi o to samo nie denerwuj sie tyle, mamy wolny rynek. nie patrz na wszysko przez pryzmat polskosci bo to mocne naduzycie
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
Zamaskowany
Od chyba 2007r kluczowym warunkiem otrzymania praw do Ligi Mistrzów,MŚ,ME stawianym przez Federacje Siatkarskie jest realizacja w standarcie HD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1044 |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HD raczej nie powinno robić na nikim wrażenia (chociaż w Polsce nie jest to jednak takie oczywiste, a i sprzęt do tego jest kilkukrotnie droższy), ale Ultra Slow Motion, czy jak to nazwali to na pewno ciekawostka i mam nadzieję, że pojawi się w większości tego typu imprez. Ogólnie realizacja Polsatu na wysokim poziomie i trudno im coś zarzucić (no może te reklamy w przerwach technicznych, no ale nie czarujmy się, muszą na czymś zarabiać).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
ZnakJaworznickiegoBikera
na ultra slow motion w hd poszla kosmiczna kasa...mozemy sie spodziewac jej w relacjach z polskich parkietow
i dobrze
![]() |
![]() |
![]() |
#1046 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
Chociaż przerwy techniczne jeszcze mnie tak nie rażą. Ale jak w pewnym momencie widziałem, że reklamy dają też w przerwach 'na życzenie' to już stwierdziłem, że to przesada. Nie oglądałem uważnie tych mistrzostw, ale akurat u kogoś byłem, jak leciały i był fragment, gdzie w ciągu dosłownie kilku minut (nie więcej niż 5) były trzy przerwy reklamowe. To jednak już spora przesada.
neverending path to perfection.. Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 06.10.2009 o godz. 12:14 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1047 |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
Z tego co kojarzę, jeżeli były jakieś reklamy w przerwach na życzenie, to bardzo nieliczne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1048 |
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Reklamy były też dłuższe aniżeli przerwa. Niejednokrotnie siatkarki były już po akcji a reklama dopiero się kończyła
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1049 |
ZnakJaworznickiegoBikera
w tzw czasie powiem szczerze, ze nie widzialem, w technicznych tak
![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
Zamaskowany
liga wczoraj ruszyła -patrzyma i
![]() edit.walka na wysokim poziomie 2:2 Ostatnio zmieniany przez czary2mary : 10.10.2009 o godz. 16:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
siatkowka |
|
|