![]() |
Cytat:
|
potwierdzam były to el.MŚ 2006 :D
|
nie mam pojecia..trzeba by na sport onet zobaczyc:)
|
Eeetam ,wystarczyło wiadomości oglądać tobyście wiedzieli, że siatkarze teraz mają wolne. :P :>
|
no mówie teraz wolne a MŚ 2006 a przedtem jeszcze coś jest ale to troche czasu do tego jest :D
|
Właśnie rozpoczyna się mecz Polska - Norwegia w 3 Memoriale Huberta Wagnera. Myślę, że Polska nie będzie miała z nimi większego problemu, ponieważ w rankingu FIVB Norwegia jest na 49 miejscu na 50.
|
Na razie wygląda to całkiem nieźle, chociaż sam mecz rewelacyjny nie jest..
|
No co prawda zwyciestwo bardzo łatwo przyszlo 3:0 ale troche chlopaki robili bledow, szczegolnie takich prostych... ale zobaczymy jutro co pokaza. Jutro z Chinami bedzie wiecej emocji :)
|
No to ładnie ... mozemy sie pozegnac z medalem na ME... najlepsi siatkarze dostali kare (Stelmach, Kadziewicz, Ignaczak) a najlepszy rozgrywajacy zlamal reke ;/ eh ... chyba nie bedzie na co patrzec we wrzesniu :(
|
tez tak mysle bez Zagumnego to sa raczej bez szans ale zawsze moga nas czyms zaskoczyc,..a Ignaczka i Kadzia dobrze ze wywalil brak szacunku dla kibicow i zero profesjonalizmu mogli odrazu na mecz przyjsc z bibki:(
|
Reprezentacja kobiet w siatkówce wygrała mecz z Rosją 3-2 po bardzo emocjonującym 5-tym secie...
Tym samym zagwarantowała sobie medal mistrzostw :) |
ufff co to byl za mecz :)
5 set- masakra 20:18 juz myslalem ze sie nigdy nie skonczy ;)emocje do samego konca.. |
Cytat:
|
Polki tez popelnily blad, a sedzia uznal ze pilka trafila w pole, wiec jestesmy kwita ;).
Mamy duzo szczescia. Nie umielismy wygrac 3 seta przy stanie 24:21 i inaczej tego nie mozna nazwac, bo kto nie wygrywa 3:0 ten przegrywa 3:2 ja powiada siatkarskie powiedzenie. Na szczescie dzisiaj sie to nie potwierdzilo. Mimo to mam nadzieje, ze final tez im sie uda wygrac ;). |
graja z wloszkami a z nimi potrafia wygrac tylko w sparingach .... niestety... ale licze ze jednak wygraja
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:40. |