![]() |
konia z rzędem temu, kto ...
i tak znając życie jakp rzejdą do "seniorów" to osiądą na laurach :sciana: |
Cytat:
|
a tymczasem chłopaki U-21 roznieśli dziś Kubę 3:0 :spoko:
mamy niekwestionowanego mistrza świata :1miejsce: 48 meczów pod rząd wygranych :spoko: |
Oglądam te mecze od samego początku. Obejrzałem wszystkie w całości i musze przyznać, ze nasza męska reprezentacja na tej imprezie gra wspaniale. Wszystkie 5 meczy wygrali. A spotkanie z Francją było niesamowite. Po dwóch pierwszych, przegranych setach wydawało się, ze to juz koniec i przegraja 0:3. Antiga wprowadził zmiany i zaczeli grać lepiej. Polacy wygrali w tie - breaku, to był dopiero mecz.
Ta druga wiadomość o wiele smutniejsza. Szkoda, że tak wspaniały trener i osobowość przegrał walkę z chorobą. Jednak rak jest niebliczalny. Wydawało sie, że po tak długiej batalli z tym "paskudztwem " Pan Andzrej Niemczyk wyjdzie z tego. Niestety stało się inaczej :( Naprawdę szkoda :( |
W siatkówce tyle się dzieje, a na naszym forum cisza. 2 najważniejsze newsy dnia:
|
Niedobrze. Miejmy nadzieję, ze sie wyleczy.
|
|
|
Gdyby mi ktoś dał wybór, to wolałbym za przeciwników chyba ruskich niż niemiaszków - zwłaszcza dwa razy.
Oni w ostatnich latach dostają od nas baty i na nasz widok robią w gacie :D |
Ich nie mozna skreslac za wczasu ;)
Francja to imo jedno moze dwusezonowy wyskok. Cos jak Niemcy na MS w Polsce. |
oczywiście, to jest całkiem inna drużyna niż np. w lidze światowej
Alekno zrobił drużynę na olimpiadę, na obronę tytułu :taktak: a jeszcze niedawno wszyscy chcieli trafić na Rosję :D |
Czy ja wiem czy taka az niespodzianka?
|
ruscy wracają do gry, ruska ściana blokuje nawet N'Gapeta :wow:
Rosja w Rio, a jednak niespodzianka :taktak: |
Cytat:
|
Tak, czas na zmiany, ja zmieniam jadłospis, bo 5 kilo przytyłem. :P
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:10. |