![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
odgrzewany user
Data rejestracji: 20.10.2001
![]() |
"sieć" domowa...:)
Witam, dziś przyszedł listonosz z długo oczekiwaną (2dni
![]() Po nielada męczarniach poinstalowałem wszystko i pospinałem ,a teraz będę pytałJ Udało mi się już udostępnić dyski, napędy, drukarkę podłączoną do stacjonarki na lpt (laptop nie ma tego portu) chciałbym teraz udostępnić skaner podłączony do stacjonarki (W98SE) na usb... Z drukarkę poszło łatwo bo XP Pro to ***8222;inteligentny system***8221; ale nie wiem co z udostępnianiem urządzeń usb... Czy może są aplikacje do wspomagania sieci (proszę się nie śmiać dopiero zaczynam badać ten temat). Na razie korzystam z WindowsCommandera, jakie są inne programy do zarządzania, działania w sieci? Czy pod 98se można utworzyć ***8222;moje miejsce sieciowe***8221; jak w xp? Czy można zrobić taki wałek, że z programu w laptopie nagrywam sobie płytkę na nagrywarce, która jest w kompie stacjonarnym? Jaki programik służy do komunikowania się w sieci domowej (mam na myśli coś w stylu gg) Jak synchronizować outlooka 5 i 6 na 2 kompach (żeby na obu były wszystkie wiadomośći) Ostatnie= Jaka jest inna nazwa komputera stacjonarnego, żebym się nie powtarzał? Przeczytajcie co mm w podpisie i w miarę możlwości, umiejętności, chęci humoru, nastroju i ilości wypitych browarków odpowiedzcie na pytania młodego lamy. forest
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Re: "sieć" domowa...:)
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Re: "sieć" domowa...:)
Cytat:
![]() ![]() a bardziej to podobne do IRCa niz GG ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Re: Re: "sieć" domowa...:)
Cytat:
w XP to jest automatycznie, na 98SE bedzie trzeba zainstalowac po prostu z laptopa bedziesz mogl zalogowac sie na innym kompie - jak to nazwales na kompie stacjonarnym ![]() ![]() Pulpit zdalny dziala w LANie, internecie, wiec nawet bedac w pracy jest mozliwosc zalogowania sie na kompie domowym :cool:
![]() |
![]() |
#5 |
odgrzewany user
![]() |
Dzięki
![]() Ma ktoś programik neronet? ![]() Tylko proszę nie wysyłać od razu bo jest 16 a mnie się ryczłt skończył... F. Proszę o jeszcze...
![]() |
![]() |
#6 |
odgrzewany user
![]() |
Właśnie miałem o to (pulpit zdalny) zapytać, jak to zainstalować na 98se bo na płytce instalacyjnej chyba nie ma.
F.
![]() |
![]() |
#7 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.08.2002
![]() |
Cytat:
Wcześniej trzeba skonfigurować wszystko jak trzeba na kompie z winXP. |
|
![]() |
![]() |