![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Boze dosc !!!!!
BIMBRZE daj zyc ![]() ![]() ![]() ![]() jak tak dalej pojdzie to bede sie bal wesc na jakiekolwiek forum bo wszedzie jest ze CHODZA, ZABIERAJA, WLEPIAJA MANDATY CHOWAJCIE PLYTY SHAZY DO STUDNI ![]() mnie tak moj dobry kumpel wczoraj nastraszyl i teraz poza tym ze mam 0 DISCOpiratow to nerwy mam zszargane [a i kolege chyba zabije jak go spotkam okazalo sie ze kontrolowali wies obok...] ![]() Ormianin - przynaj sie ze pracujesz w wytworni fonograficznej przyznaj sie kto ci placi shaza ![]() ![]() kurcze jak tak dalej pojdzie to zrobie manifestacje przed sejmem zeby przestali gnebic biednych rolnikow kurde ![]()
nie bedzie niczego Ostatnio zmieniany przez Pawel_k : 03.12.2003 o godz. 14:26 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Spoko! Shaze znam osobiscie, fajna ogolnie z niej rura,... a tak dla niepoznaki dorabiam sobie jako psychoterapeuta, dlatego rozsylam bakcyl strachu, i SID ma racje, bo gdyby sie ludze nie bali to kto by wpadl do mnie na leczenie, akupunktura, masaze, hipnoza, joga? A tak sobie dorobie Ostatnio zmieniany przez Ormianin : 03.12.2003 o godz. 15:03 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|