![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Guru
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Rzeczywiście atmosfera jest coraz bardziej gorąca.
Mi na szczęście nerwy nie puszczają i zachowuję pełny spokój. Innym proponuję to samo. Żeby nie ulegało - nie pracuję w policji. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Dajcie sobie siana. Przecież oni sprawdzają firmy. Zawsze tak było tylko nikt o tym nie mówił...
![]() |
#18 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Spoko! Shaze znam osobiscie, fajna ogolnie z niej rura,... a tak dla niepoznaki dorabiam sobie jako psychoterapeuta, dlatego rozsylam bakcyl strachu, i SID ma racje, bo gdyby sie ludze nie bali to kto by wpadl do mnie na leczenie, akupunktura, masaze, hipnoza, joga? A tak sobie dorobie Ostatnio zmieniany przez Ormianin : 03.12.2003 o godz. 15:03 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
uwazaj zebym ci tony gnoju na swieta niewyslal
![]()
nie bedzie niczego Ostatnio zmieniany przez Pawel_k : 03.12.2003 o godz. 14:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Ormianin : 03.12.2003 o godz. 14:35 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
User
![]() |
oni akurat nieszukaja dicsco polo.... eee oni szukaja DISCO POLO, Krszysiu Krafczykó hroń
![]()
nie bedzie niczego Ostatnio zmieniany przez Pawel_k : 03.12.2003 o godz. 14:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Guru
![]() |
Szukają równiek e-booków, szczególnie tego tytułu:
Quan Qiu Hua Yu Hou She Hui Zhu Yi Guo Jia Da Yu Ce, Shi Jie Zhi Shi Chu Ban She - hit sezonu, każdy chce to przeczytać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
User
![]() |
jeszce boys ma taki przebuj "ruszaj ruszaj" na to tez poluja ;P
![]() |
#24 |
Guru
![]() |
Widzę, że z językami obcymi jest kiepsko na forum:
Quan Qiu Hua Yu Hou She Hui Zhu Yi Guo Jia Da Yu Ce, Shi Jie Zhi Shi Chu Ban She - jest to najnowsze dzieło prof. Kołodki - Strategia dla Chin - jeżeli źle przetłumaczyłem to prosze mnie poprawić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
naprawde warto! ps. a morderca byl ogrodnik |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
skonczy sie... w momencie kiedy komus sie naprawde zachce z tym skonczyc to z tym skonczy - technicznie sprawa jest prosta - nawet nikogo po sadach nie trzeba ciagac
zreszta niedlugo wejda na rynek biosy z DRM - bedzie syf z obchodzeniem (ktore bedzie nielegalne - a i sama plyta glowna bedzie krzyczec w siec ze ktos ja scrackowal i tak dalej i tak dalej...) ostoja bedzie jeszcze trzeci swiat, malezja i inne kraje nic-sobie-nie-robiace-z-MS - ale polska juz dawno wlazla im w zad dlatego sie skonczy - UE nic tu do rzeczy nie ma - zreszta popatrz ze najwieksze warezownie sa niemieckiego pochodzenia (kraju badz co badz bogatego) gdyby 2,3 najwiekszych operatorow zamknelo na tydzien porty emulka (nawet tylko standardowe) to emule by zdechlo, tak samo z kaza - ilosc ludzi ktorzy zmieniliby port bylaby sladowa a bez mieska napedzajacego te machine jaka jest p2p ono nie ma sensu smutne - i mnie to wcale nie cieszy
![]() |
![]() |
#28 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
@Sid, a niech sobie będą biosy z drm / jak ma to być only for m$ to kij im w oko/ zawsze pozostają userom inne ciekawsze systemy
![]() ![]() ![]() ![]() jeśli nadal działają i warezowe serwerki i sieci p2p to znaczy że taka działaność przynosi krociowe zyski firmom telekomunikacyjnym wiec bedą starały sie bronić swego złotego korytka ![]() pozdrófka ps próba jakiegokolwiek ograniczania mojej wolności wyboru /a tak traktuje to całe drm wraz z śmierdzącą otoczką/ straszliwie mnie wq...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez cana : 03.12.2003 o godz. 15:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
Cytat:
![]() a mulek... nie tyko mulkiem czlowiek zyje. sa jeszce irc'e itd. zreszta emule jest projektem opensource czyli dosc elastycznym i jakos sobie poradzi... ja jestem przeciwny slepej wojnie przeciwko obiegowi oprogramowania, plikow audiowizualnych (z wykluczeniem celow zarobkowych), ale nie jestem tez zwolennikiem kopiowania, sciagania itd. na tak szeroka skale jak jest to teraz, bo ludzie sciagaja na potege, bezmyslnie, niepotrzebnie i bez zastanowienia, a czesto z nudow. dochodzi juz do takich sytuacji, ze nowicjusz pyta sie skad moze sciagnac emule i gdzie dostanie lukier do niego (wziete z zycia ![]() Ostatnio zmieniany przez pepperman : 03.12.2003 o godz. 15:46 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tak wiec proponuje zakonczyc ta troche jalowa dyskusje.
jak kogos zlapia, to niech wtedy da cynk na forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|