Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   W sieci huczy o piratach i kontrolach! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/sieci-huczy-o-piratach-kontrolach-28381/)

Pawel_k 03.12.2003 14:29

uwazaj zebym ci tony gnoju na swieta niewyslal :P

Ormianin 03.12.2003 14:27

Cytat:

Napisany przez Pawel_k
Boze dosc !!!!!
[...];)

Spoko! Shaze znam osobiscie, fajna ogolnie z niej rura,... a tak dla niepoznaki dorabiam sobie jako psychoterapeuta, dlatego rozsylam bakcyl strachu, i SID ma racje, bo gdyby sie ludze nie bali to kto by wpadl do mnie na leczenie, akupunktura, masaze, hipnoza, joga?
A tak sobie dorobie

Ziele 03.12.2003 14:27

Dajcie sobie siana. Przecież oni sprawdzają firmy. Zawsze tak było tylko nikt o tym nie mówił...

para 03.12.2003 14:26

Rzeczywiście atmosfera jest coraz bardziej gorąca.

Mi na szczęście nerwy nie puszczają i zachowuję pełny spokój. Innym proponuję to samo.

Żeby nie ulegało - nie pracuję w policji.

Pawel_k 03.12.2003 14:06

Boze dosc !!!!!
BIMBRZE daj zyc ;) :D :D :D

jak tak dalej pojdzie to bede sie bal wesc na jakiekolwiek forum bo wszedzie jest ze CHODZA, ZABIERAJA, WLEPIAJA MANDATY CHOWAJCIE PLYTY SHAZY DO STUDNI :blee:

mnie tak moj dobry kumpel wczoraj nastraszyl i teraz poza tym ze mam 0 DISCOpiratow to nerwy mam zszargane [a i kolege chyba zabije jak go spotkam okazalo sie ze kontrolowali wies obok...] ((

Ormianin - przynaj sie ze pracujesz w wytworni fonograficznej przyznaj sie kto ci placi shaza ??? ;)

kurcze jak tak dalej pojdzie to zrobie manifestacje przed sejmem zeby przestali gnebic biednych rolnikow kurde :P

CIAPEK 03.12.2003 13:49

LOL, buuuuhahaha :D Ciapuś Wam zrobi kontrole oj zrobi :P :)
na konto mBanku prosze przesylac pieniążki, zobaczymy co się da zrobić, aby kontrola była nieco przyjemniejsza, nie zabiore Wam tyle płytek, postaram się zostawić komputery, choć może komuś zarekwiruje jakieś podzespoły || hehehe

Nie damy się chłopaki!!

nimal 03.12.2003 13:25

Ciapus - wpadnij tez z kontrola do mnie - tylko nie zapomnij swoich zbiorow ;p

Pedros 03.12.2003 13:05

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
taaa a ja właśnie szukam pracy, więć nie ździw się Pedros jak Ci przyjde chate przeszukać :P ;)

Nie ma sprawy
Przywieź kilka divx-ów - wymienimy się ||

CIAPEK 03.12.2003 11:35

Cytat:

Napisany przez Pedros
Słyszałem dziś o tym raniutko bodaj w radiu BIS.
Wyobraźcie sobie 6,2 mln nakazów rewizji :) - pachnie zmniejszeniem bezrobocia ;)

taaa a ja właśnie szukam pracy, więć nie ździw się Pedros jak Ci przyjde chate przeszukać :P ;)

Tak na marginesie...za dużo już tych info. Jeszcze tamta informacja z Kazą i przeszukanie i wysłane rachuneczki do niektórych mieszkańców Torunia.
Troche zaczynam się bać, choć w Polsce to nic nigdy nie wiadomo.

Jak komuś przeszukają chacjende z forum to niech mówi! Zda relacje, a wtedy też zaczne berdziej wierzyć, bo na razie to jakieś nie potrzebne schizy.

Ormianin 03.12.2003 11:19

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
jest roznica miedzy informowaniem a straszeniem - ty robisz to drugie

ja juz powoli zaczynam miec dosc tego tematu - dobrze ze jeszcze w lodowce nie mam artykulow przestepstwa gospodarczego - bo na kazdym forum, na kazdej stronie informacyjnej jest to samo - szkoda ze faktow jest malo a plotka rosnie i rosnie - fakty sa takie (napisane malymi literkami i w jednym akapicie) ze skontrolowano kilkadziesiat mieszkan w jednej sprawie (co prawda w kilku miejscach polski - ale byly to osoby zwiazane bezposrednio z ta kafejka sprzedajaca lewizne badz z samym hurtownikiem) - szkoda ze TAKIEJ informacji nie podales kiedy sie pojawila (dwa dni temu) - ale chyba byla zbyt malo straszna...

nie uspokajam piratow - ta zabawa sie skonczy najpozniej za rok - ale straszenie ludzi dla zaspokojenia jakis niewiadomo jakich potrzeb mnie meczy

ps. prosze nie posylac mi wiecej linkow do art. zwiazanych z tym tematem

A ja sie pytam, jestes autocenzura?

Czyz to nie ty pisales mi niedawno, ze jesli temat mnie nie interesuje, to zwyczajnie nie biore w nim udzialu!

Spokojnie kasety z disco-polo wcale nie sa takie drogie, kazdego mysle na to stac:)

woitas 03.12.2003 11:05

ja ten mam tego tematu powoli dosc.
kontorluja gosci z sieci kablowych.

a tak na marginesie, chodzi plotka, ze Rybnik (Slask) tez jest pod ostrzalem.

wkurza mnie sianie zametu.
jezeli policja ladnie puka do drzwi admina i prosi o dane pewnych osob, to jakim problem jest dac znac o tym uzytkownikom.

-Sid-The-Rat=> 03.12.2003 10:47

jest roznica miedzy informowaniem a straszeniem - ty robisz to drugie

ja juz powoli zaczynam miec dosc tego tematu - dobrze ze jeszcze w lodowce nie mam artykulow przestepstwa gospodarczego - bo na kazdym forum, na kazdej stronie informacyjnej jest to samo - szkoda ze faktow jest malo a plotka rosnie i rosnie - fakty sa takie (napisane malymi literkami i w jednym akapicie) ze skontrolowano kilkadziesiat mieszkan w jednej sprawie (co prawda w kilku miejscach polski - ale byly to osoby zwiazane bezposrednio z ta kafejka sprzedajaca lewizne badz z samym hurtownikiem) - szkoda ze TAKIEJ informacji nie podales kiedy sie pojawila (dwa dni temu) - ale chyba byla zbyt malo straszna...

nie uspokajam piratow - ta zabawa sie skonczy najpozniej za rok - ale straszenie ludzi dla zaspokojenia jakis niewiadomo jakich potrzeb mnie meczy

ps. prosze nie posylac mi wiecej linkow do art. zwiazanych z tym tematem

Ormianin 03.12.2003 10:40

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
ormianin - masz talent do podnoszenia ludziom cisnienia
czy to taki emocjonalny masohizm? dzien bez zlej, rozdrapanej na wszystkie mozliwe (zle) strony wiadomosci to dzien stracony? zlituj sie...

ile mozna?

A coz to za talent... toz to informacje z mediow, dlaczego niby ma byc to taki pelen trwogi temat? Rownie dobrze mozna rozmawiac o biopaliwach, ustawie o grach losowych, albo o naduzyciach w ustawie o lekach czy to nie podnosi cisnienia?

ten temat jest bardzej adekwatny dla nas wszystkich, ktorzy korzystaja z internetu i sa posiadaczami komputerow i jakiegos oprogramowania... bardzej to sklania do refleksji i dyskusji niz do jakiejs bojazni...
Ty mi proponujesz, skoro boje sie pajakow prosze nie rozmawiajmy o nich, udawajmy ze ich nie ma

zreszta ja osobiscie nie lubie disco-polo, mnie to nie dotyczy :)

pozdrawiam:)

Pedros 03.12.2003 10:35

Cytat:

Napisany przez Ormianin
"Gazeta Wyborcza": Na 6,2 mln polskich internautów padł blady strach.....[/B]

Słyszałem dziś o tym raniutko bodaj w radiu BIS.
Wyobraźcie sobie 6,2 mln nakazów rewizji :) - pachnie zmniejszeniem bezrobocia ;)

-Sid-The-Rat=> 03.12.2003 10:34

ormianin - masz talent do podnoszenia ludziom cisnienia
czy to taki emocjonalny masohizm? dzien bez zlej, rozdrapanej na wszystkie mozliwe (zle) strony wiadomosci to dzien stracony? zlituj sie...

ile mozna?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:27.