Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 09.05.2004, 20:36   #11
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Majonez
Andrzej z tego co wiem to st60 nie jest tak na prawde siemensa - jest tylko firmowany nazwa ale robiony przez kogos innego
Niedawno nabylem Siemensa S55 i moge ci go spokojnie polecic - chociaz ma wyswietlacz tylko 256 kolorow to jednak aparacik doczepiany robi rewelka zdjecia jak na swoja wielkosc
Mi telefon sluzy wlasciwie tylko do dzwonienia - nie bawi mnie 100 dzwonkow i 1000 tapet w telefonie wiec s55 mi spokojnie wystarcza - ma organizer spora ksiazke telefoniczna plus oczywiscie irda i BT itd
zdaje sie ze m55 nie ma ani irdy ani bt ma mniejsza ksiazke i cos tam jeszcze ale ma wieksza pamiec i lepszy wyswietlacz - z tym ze tak jak mowie telefon nie jest od tego zeby obrabiac na nim grafike czy bawic sie w zmienianie tapet co chwile

pewnie byles na tych stronach ale w razie czego podam je - znajdziesz tam opisy oraz opinie ludzi ktorzy uzywaja tych telefonow od dluzszego czasu - warto zajrzec na fora

http://s55.fks.pl
http://www.siemensinfo.pl

ciezko mi to to powiedziec jako fanowi siemensa ale w razie czego moge polecic jeszcze nokie 6610 - ma ja moja dziewczyna i musze przyznac ze telefonik jest bardzo fajny i funkcjonalny
Ta Nokia rzeczywiscie jest dosc fajna. Musze sprawdzic, czy i ewentualnie po ile jest w promocjach, bo jakos do tej pory nie zwracalem na to uwagi.

A jesli chodzi o Siemensa M55 - mozesz mi powiedziec, co to wlasciwie jest ta IRDA i BT? Szukalem juz informacji na ten temat, ale jakos nie udalo mi sie znalezc. Gdzies cos pisalo, ze jest to zwiazane z podlaczaniem telefonu do komputera (podczerwien? ), ale do konca nie wiem, czy to rzeczywiscie o to chodzilo. Wiem, ze na roznych forach ludzie narzekali na brak tych funkcji (?) w tym modelu i chcialbym wiedziec, czy ewentualnie ich brak bylby rowniez dla mnie uciazliwy.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: