![]() |
Już dałam radę... Opera mi tego nie ściągała ale IE poszło. Ale teraz chce binkw32.dll :(
|
Oto pliczek ;)
Kod:
http://www.useyourbrain.co.uk/dlldownloads-files/binkw32.zip |
Błądzimy po tych samych stronach ;) Ale nic z tego... po wszystkim wyszło MISSING FILES - PLEASE RE-INSTALL GAME. Myślałam, że to będzie łatwiesze do rozwiązania...
|
No i już po instalce. Z tego co widzę to polskie pliki językowe w KAŻDYM ze spolszczeń, które pobrałam są te same. W tym pliku .rar 1.3 MB po prostu jest jeszcze dodany cukiereczek do gry.
Czyli wracamy do początku. Ja obstawiam jednak na jakieś ustawienia systemowe. Macie inne pomysły? I wielki buziak za chęć pomocy! |
Zabrakło pomysłów? :(
|
Amoże inaczej : Gra Silent Hill 2 zapewne kożysta z wewnętrznej czcionki(jądo gry) która jest niestety czciąką anglojęzyczną ,idąc dalej spolszczenie podmienia pliki language gry ale nie modyfikuje czciąki więc w miejscu "ą,ę,ś,ć" są krzaczki. Taka jest moja teoria.Jakośmi się zdaje że trzeba się pomęczyć z tymi krzaczkami.
|
Cytat:
|
I mieliście rację! Ten cukierek w pliku .rar był właśnie tym o czym wspomniał gallus! Teraz wszystko wygląda tak jak powinno! :jupi: Szkoda tylko, że już prawie całą grę przeszłam... :) DZIĘKUJE !!! :3msie:
|
Nareszcie się powiodło, życze miłego grania :banan2: :banan: :jupi:
|
Czyli to chyba nie był cukierek tylko polski exec, co??
|
wg mnie to był polski exe'k do gierki :> tak przypuszczam ;) :P
dziewięćsetny post :banan2: :jupi: :fala: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:19. |