![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 01.11.2003
![]() |
![]()
Niedawno zainstalowałem sobie "WIN server 2k3 enterprice PL", bo słyszałem że jest taki dobry, jednak od razu wystąpiły pewne problemy: Owy windows wiesza się przy niektórych operacjach. Np. kiedy klikam prawym przyciskiem myszy na pulpit, system się wiesza na kilka sekund i nic w tym czasie nie można robić. To samo jest gdy wchodzę do menu "widok". Najgorzej jest natomiast gdy ustawię opcję "użyj popularnych zadań w folderach". Wtedy po otworzeniu np. ikony "Mój komputer" komp wiesza się nawet na 4 minuty!!! O co tu chdzi? Czy jest jakiaś poprawka rozwiązująca ten problem? Narazie wygląda na to, że ta nowa winda to cholerny szajs!
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to jestes jedyny ktory cos takiego ma
![]() byl cukierek ktory powodowal podobne objawy - taki od xp trial - moze zle poslodziles? mnustwo mioch znajomych ma 2k3 i wszyscy chwala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moze za malo ramu masz, wlacz dma,
nimal to nie jest cukierek "Reset 5.02"
![]() |
#4 |
Author
Zlotowicz
szczerze powiedziawszy Patrix nie wiem o jakim slodyczu piszesz... nie znam tego
po pierwszej instalacji 2k3 wrzucilem cukierka, po 23 dniach zaczol mi odliczanie ze tylko 7 dni itd wiec na sile probowalem cos z tym zrobic w koncu zapodalem cuksa od xp trial (tak byl opisany w readme - nazwa pliku sugerowala ze do win2k3 pasuje) i sie zaczelo - prawy przycik myszy - 2 minuty myslenia, rozwiniecie menu, to samo, wlaczenie programu - to samo... w koncu zreinstalowalem, pocukrzylem inaczej i smiga juz drug miesiac ![]() dlatego napisalem ze moze zly cukier ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pingwin specjalista.
hmm ja mam cos takiego
Once installed, Reset 5.02 will completely hide the unactivated state of your OS from you, it will never ask to be activated. This version of Reset will work on Windows XP and XP SP1 Professional and Home Edition, Windows .NET up to RC1 (3663) and Windows Server 2003 (Final - Build 3790). This is in no way to undermine Microsoft, but to better judge the OS and test it, we need more time then 14 days. And we give you just that. INSTRUCTIONS: 1. Boot into safe mode 2. Click Install 3. Reboot Enjoy ![]() niektorzy nie potrafia przetestowac wina w 14 dni ![]()
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 20.11.2003 o godz. 21:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Author
Zlotowicz
ten moj sklada sie z dwoch plikow, jeden .bat ktory sie odpala i drugi z wlasciwym crackiem
chodzi po necie z roznymi readme i pod roznymi nazwami tez trzeba go zapodac w trybie awaryjnym, inaczej system sie wykrzaczy po 30 dniach |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pingwin specjalista.
Cytat:
![]() to chyba sluzy do uspienia bomby czasowej w wersji 180 dniowej. a programik reset sluzy do zlikwiadowania aktywacji po instalacji. oczywiscie to nie sa cracki a latki przedluzajace okres testowania ![]() ale ja sobie kupilem te PCWK z systemikiem, zainstaluje a przez te 180 dni to mi jeszcze znudzi ![]()
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 20.11.2003 o godz. 21:31 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Author
Zlotowicz
czyli jakbys proponowal tego rodzynka zjesc?
faktycznie widzialem cos takiego w ktoryms archiwum, ze byl jeszcze trzeci plik exe - pewnie ten reset.exe napisz jak Ty zrobiles i czy dziala ![]() mi faktycznie dziala,ale moze jest prostsza wersja ![]()
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 20.11.2003 o godz. 21:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pingwin specjalista.
narazie nie mam czasu instalowac, szkola itd
niedawno robilem reanimacje 4 miesiecznej windy ...
![]() |
#10 | |
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|