![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
Sirius.pl - niekompetencja, olewactwo, czy oszustwo?
Witam,
Dolaczylem do szczesliwych uzytkownikow monitora Fujitsu-Siemens P19-2, za posrednictwem sklepu www.sirius.pl Zakupilem 2 sztuki tego monitora, oraz gwarancje na martwe pixele oraz subpixele (jesli pojawi sie chocby jeden, mozna do nich odeslac monitor, i oni wymienia go na nowy, na ich koszt). Tutaj mozna przeczytac warunki owej gwarancji: http://www.sirius.pl/komputery/towar..._subpixel.html Jak juz otrzymalem monitory, okazalo sie, ze na kazdym z nich jest 1 martwy subpixel (widoczne na czarnym tle). Dowiedzialem sie wiec czym predzej telefonicznie, jak wyglada procedura realizacji tej dodatkowej gwarancji, czyli wymiany monitorow na nowe. Zgodnie z poleceniem wyslalem te monitory kurierem do Sirius.pl w Warszawie, przy ulicy Dembi***324;skiego 8. Dzisiaj otrzyma***322;em telefon, ze kazdy z tych monitorow zostal dwukrotnie sprawdzony przez pracownika Sirius.pl, i nie posiada ani jednego martwego subpixela (zalaczylem im opis, w ktorych miejscach one sie znajduja i na jakim kolorze tla sa widoczne). Tymsamym oni odsylaja te same monitory do mnie kurierem, na moj koszt. Jesli odesle je im ponownie, zleca ekspertyze w serwisie Fujitsu-Siemens Polska, ktora wykaze, czy na monitorach sa jakiekolwiek martwe subpixele. Jesli sa, to oni zaplaca za ekspertyze. Jesli nie ma, obciaza mnie kosztami ekspertyzy. To w skrocie tyle. Nie odsylalbym im nowych monitorow, gdyby nie posiadaly martwych subpixeli. Dodatkowo nie zalaczalbym im opisu, w ktorym miejscu znajda martwe subpixele i na jakim tle, gdyby ich nie bylo... Zobaczymy jak sprawa potoczy sie dalej. Bede Was na biezaco informowal. Numery seryjne monitorow z martwymi subpixelami mam zapisane. Pozdrawiam
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|