Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Skąd wziął sie pomysł na avatar? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/skad-wzial-sie-pomysl-avatar-32972/)

barraqda 24.03.2004 20:10

ten sobie wycialem ze scrinshota z filmu (....... ....), zreszta siga tez. :>

woitas 24.03.2004 20:12

teraz do mnie dotarło, że patrix i patrixs to dwie różne osoby :cisza: :ysz: :zawstydz: ^_^

Patrixs 24.03.2004 20:29

Cytat:

Napisany przez woitas
teraz do mnie dotarło, że patrix i patrixs to dwie różne osoby :cisza: :ysz: :zawstydz: ^_^

:jupi: Nareszcie ktoś to zauważył :spoko: :jupi:

Maciej 24.03.2004 20:30

Wtajemniczeni wielbiciele i znawcy wiedzą co przedstawia mój avatar....:)
Ciemna Strona Księżyca ...formacji PF
kocham tą muzę ...więc taki mam ....:)

przemas 24.03.2004 20:33

szukałem jakiegoś oryginalngo pomysłu na avatar... i bum! oświecenie. bez konkretnego powodu. przynajmniej jest oryginalny lub jak kto woli mało pospolity

Ziele 24.03.2004 20:34

Cytat:

Napisany przez Maciej
Wtajemniczeni wielbiciele i znawcy wiedzą co przedstawia mój avatar....:)
Ciemna Strona Księżyca ...formacji PF
kocham tą muzę ...więc taki mam ....:)

Pink Floyd ;)

woitas 24.03.2004 20:45

eee, wg mnie na obrazku jest pryzmat ;)

paja 24.03.2004 20:49

..::HISTORIA::..

A więc mój avatar mam prawie od początku (kto wie ten wie) przez pierwsze 25 postów miałem taką uśmiechniętą świnię I potem zmieniłem sobie na tego JEDI z simsonów jako tako że wtedy lubiałem czytać gwiezdne wojny to sobie wziołem ze zdjęcia jakiegoś i zrobiłem (wcześniej było ich dwóch teraz przerobiłem na jednego)!
A i bonusowo przez jeden dzień miałem LEPPERA (heh co się sidu zaskoczył :D) i teraz ciągle jedę na tym.

..::ZNACZENIE::..
Jadę na tym ponieważ gość na avatarku jest taki podobny do mnie (looknijcie na fotkę w galerii) heh GRUBY ZGARBIONY i z jego postawy widać to lenistwo! :P nie wiem czemu ale lubię ten avatar

!!!!
Choć nie wiem czy zmienić ???

shuma02 24.03.2004 21:17

a ja jakos nigdy nie wiem o co chodzi...

paja 24.03.2004 21:22

heh shuma02 twój awatar to mnie inspirował od początku fajny he he
przyzam że jako jedna z nielicznych osób nie zminiłeś sobie avataru he he :piwo:

CONFUSED

kizio 24.03.2004 21:32

Ja miałem dużo avatarów... ale nie pamietam wszystkich... wiem ze mialem gandzie, potem ten niebieski z logiem nuka i teraz KoRn'a! A czemu zmieniłem na KoRn'a? Bo to mój ulubiony zespół :) (dla niewtajemniczonych: www.korn.setia.pl )

shuma02 24.03.2004 21:40

Cytat:

Napisany przez paja
heh shuma02 twój awatar to mnie inspirował od początku fajny he he
przyzam że jako jedna z nielicznych osób nie zminiłeś sobie avataru he he :piwo:

CONFUSED

dzieki Paja,

na zmiane ikonki pomyslow bylo wiele, jednak postanowilem zostawic swoj podpis taki jaki jest. sam zauwazylem ze czytajac posty wiele razy lece po ikonce i zaraz wiem kto napisal. przy ciaglej zmianie nie latwo sobie skojarzyc...

pawelblu 24.03.2004 22:43

Cytat:

Napisany przez woitas
eee, wg mnie na obrazku jest pryzmat ;)

Wlasnie tez jak czytalem uzasadnienie to sie troche zdziwilem :)

Kiedys znalazlem takie zdjecie i tak juz zostalo (chyba od poczatku)

mr_spock 24.03.2004 23:34

znalazlem kiedys zeskanowany plakat propagandowy, wyciolem fragment i sobie jest :)
range dostosowalem do avatarka

Joe_Doe 25.03.2004 00:18

Ilość załączników: 1
Fragment mojego zdjecia. Chcialem, zeby moj avatar byl naprawde "moj" tzn zrobiony przeze mnie. Mam kilka na dysku kilka swoich zdjec. A to akurat znacznie lepiej prezentowaloby sie gdyby bylo skomponowane jako kwadratowe. Wiec troszke obcialem po bokach.
Dla zainteresowanych zdjecie w oryginale:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:03.