Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Skasowana dyskusja??? Dlaczego?? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/skasowana-dyskusja-dlaczego-66672/)

REi 21.07.2006 10:59

Moze prowadziliscie tam rozmowe na temat nielegalnych kopii zapalek? :D

Mich@ł - no zesz pare sec wczesniej ^^

Air 21.07.2006 11:01

Cytat:

Napisany przez Mich@ł
Może miałeś nielegalne zapałki ;)

Właśnie, że ich jeszcze nie miałem, ponieważ teamt dotyczył ich kupna :)

Mich@ł 21.07.2006 11:24

Cytat:

Napisany przez Air
Właśnie, że ich jeszcze nie miałem, ponieważ teamt dotyczył ich kupna :)

A pewnie z jakiegoś nielegalnego źródła :P

pawelblu 21.07.2006 11:32

Nie mam tutaj uprawnien. Ale jedno jest pewne. Jezeli sa/bylyby usuwane tematy ktore nie sa sprzeczne z regulaminem i w regulaminie mamy zapis zeby sie nie pytac o usuwane tematy, bo jak temat byl usuniety to byl sprzeczny z regulaminem, to mamy pewien absurd.

Oczywiscie najlepiej jest go unikac stosujac sie do zapisow regulaminu przy kazdych czynnosciach.

Air 21.07.2006 11:50

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Nie mam tutaj uprawnien. Ale jedno jest pewne. Jezeli sa/bylyby usuwane tematy ktore nie sa sprzeczne z regulaminem i w regulaminie mamy zapis zeby sie nie pytac o usuwane tematy, bo jak temat byl usuniety to byl sprzeczny z regulaminem, to mamy pewien absurd.

Oczywiscie najlepiej jest go unikac stosujac sie do zapisow regulaminu przy kazdych czynnosciach.

Oki, już to wiem. Przeczytałem dokładnie regulamin i dzisiaj popełniłem wykroczenie, natomiast nie doszukałem się w czym tamten temat łamał regulamin ???

Chyba zostanę banitą :)

Bartez 21.07.2006 12:15

O matko, telenoweli ciąg dalszy widzę. Ja usunąłem temat, bo był głupi. I będę to częściej robił, bo niektórzy tracą czas przez czytanie takich za przeproszeniem pierdół. Tamten i jemu podobne tematy zakładane są z premedytacją i nie czarujmy się - zaśmiecają to forum. Nawet nie są na tyle wartościowe, żeby je przenosić do śmietnika. EOT

Air, Ty lepiej napisz, kiedy jakieś piwko, grill itp w Kraku, a nie śmieć na forum ;)

Mich@ł 21.07.2006 12:22

Pe***322;nowarto***347;ciowe tematy, kt***243;re s***261; w sam raz dla ***346;mietnika, potrafi zak***322;ada***263; tylko Rycho :)

Air 21.07.2006 12:24

Cytat:

Napisany przez Bartez
O matko, telenoweli ciąg dalszy widzę. Ja usunąłem temat, bo był głupi. I będę to częściej robił, bo niektórzy tracą czas przez czytanie takich za przeproszeniem pierdół. Tamten i jemu podobne tematy zakładane są z premedytacją i nie czarujmy się - zaśmiecają to forum. Nawet nie są na tyle wartościowe, żeby je przenosić do śmietnika. EOT

Air, Ty lepiej napisz, kiedy jakieś piwko, grill itp w Kraku, a nie śmieć na forum ;)

Zgadza się, temat był założony z premedytacją. Chciałem zwrócić uwagę na zamieszczanie na forum tematów, które są wynikiem lenistwa lub nieumiejętności korzystania z wyszukiwarek, a nie chciałem w bezpośredni sposób kierować do tych pseudo dyskusji. Myślałem, że poprzez taki temat niektórzy najpierw pomyślą i poszukają a dopiero później zaczną śmiecić.

Może się pomyliłem :fiu:

a moze nie ||

Co do piwka jestem otwarty na propozycje. Mam urlop od 07.08 :)

Smartek 21.07.2006 19:52

Cytat:

Napisany przez Air
Co do piwka jestem otwarty na propozycje. Mam urlop od 07.08 :)

Oj, dopiero wtedy sie zacznie robic ciekawie xD.

ed hunter 22.07.2006 20:26

jak się zapala długiego papierosa to te powinny być ok. :P

http://www.sianow.pl/zapalki/wyroby/Kominkowe3.jpg

Ormianin 23.07.2006 00:18

ja kupuje zapalki z biedronki i ... coz dziala wszystko jak trzeba, czyli trzask draska i plomien jest az wypiali sie drewienko!

rosol 23.07.2006 02:33

Cytat:

Napisany przez Ormianin
ja kupuje zapalki z biedronki i ... coz dziala wszystko jak trzeba, czyli trzask draska i plomien jest az wypiali sie drewienko!

kurcze to masz jakies dobrej jakosci... bo ja jak kupie to nigdy nie dopali sie do konca... wiatr dmuchnie i po sprawie;/
:haha: :D :P

rycho 23.07.2006 02:46

Cytat:

Napisany przez rosol
kurcze to masz jakies dobrej jakosci... bo ja jak kupie to nigdy nie dopali sie do konca... wiatr dmuchnie i po sprawie;/
:haha: :D :P

Albo paluchy, brwi i rzęsy spalone, a drewienko całe.:D

pawelblu 23.07.2006 10:43

Chuck Norris umie tak zapalac zaplaki ze siarka sie zapala a drewienko jest nienaruszone.

rycho 23.07.2006 11:14

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Chuck Norris umie tak zapalac zaplaki ze siarka sie zapala a drewienko jest nienaruszone.

He, he...
Nie wszystko.
Oto wiadomośc dla Chucka przy próbie zalogowania
Cytat:

Twoje konto zostało tymczasowo zablokowane (ban).
Powód jaki podał moderator: Brak

Blokada zostanie zdjęta w dniu: Nigdy

:D:D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:28.