![]() |
Moze prowadziliscie tam rozmowe na temat nielegalnych kopii zapalek? :D
Mich@ł - no zesz pare sec wczesniej ^^ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie mam tutaj uprawnien. Ale jedno jest pewne. Jezeli sa/bylyby usuwane tematy ktore nie sa sprzeczne z regulaminem i w regulaminie mamy zapis zeby sie nie pytac o usuwane tematy, bo jak temat byl usuniety to byl sprzeczny z regulaminem, to mamy pewien absurd.
Oczywiscie najlepiej jest go unikac stosujac sie do zapisow regulaminu przy kazdych czynnosciach. |
Cytat:
Chyba zostanę banitą :) |
O matko, telenoweli ciąg dalszy widzę. Ja usunąłem temat, bo był głupi. I będę to częściej robił, bo niektórzy tracą czas przez czytanie takich za przeproszeniem pierdół. Tamten i jemu podobne tematy zakładane są z premedytacją i nie czarujmy się - zaśmiecają to forum. Nawet nie są na tyle wartościowe, żeby je przenosić do śmietnika. EOT
Air, Ty lepiej napisz, kiedy jakieś piwko, grill itp w Kraku, a nie śmieć na forum ;) |
Pe***322;nowarto***347;ciowe tematy, kt***243;re s***261; w sam raz dla ***346;mietnika, potrafi zak***322;ada***263; tylko Rycho :)
|
Cytat:
Może się pomyliłem :fiu: a moze nie || Co do piwka jestem otwarty na propozycje. Mam urlop od 07.08 :) |
Cytat:
|
jak się zapala długiego papierosa to te powinny być ok. :P
http://www.sianow.pl/zapalki/wyroby/Kominkowe3.jpg |
ja kupuje zapalki z biedronki i ... coz dziala wszystko jak trzeba, czyli trzask draska i plomien jest az wypiali sie drewienko!
|
Cytat:
:haha: :D :P |
Cytat:
|
Chuck Norris umie tak zapalac zaplaki ze siarka sie zapala a drewienko jest nienaruszone.
|
Cytat:
Nie wszystko. Oto wiadomośc dla Chucka przy próbie zalogowania Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:28. |