![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hmm... to mo***380;e co***347; Denona b***261;d***378; Marantza? Maj***261; chyba w ofercie odtwarzacze z SACD i Divx'em etc...
DENON DVD 1930 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Xbox z XBMC to nie konsola, a pelnofunkcjonalny MC! Czytajacy wszystkie formaty (oparty na linuksie i mplayerze).. I tak na koniec: Dema z Xboxa: 1. XBOX z XBMC 2. Index of /~nowyprojekt/Xbox_Dema Filmiki maja ponad rok, wiec sa juz malo aktualne, bo sporo sie przez ten czas zmienilo, jednak po przejrzeniu bedziesz mial mniejwiecej wglad jak to wszystko wyglada :-). Naprawde warto.. z plazma 42" spisuje sie znakomicie. Tylko jedna sprawa - musisz zapomniec o HD i x264 (tylko.., zreszta nie ma odtwarzaczy - procz prawdziwych, DROGICH MC - ktore je odtworza). Pzdr. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 10.05.2004
![]() |
Hmm wygl***261;da to pi***281;knie i naprawd***281; jestem zainteresowany ... nie wiedzia***322;em przyznaj***281; ,***380;e w Xboxie drzemi***261; takie mo***380;liwo***347;ci.
Czyli potrzebuj***281; X-boxa z zainstalowanym Media Center, odpowiedni kabelek i pilota ? Szkoda,***380;e nie istnieje mo***380;liwo***347;***263; wypo***380;yczenia na dzie***324;, dwa takiego sprz***281;ciku ze sklepu by sprawdzi***263; co i jak ... ze zwyk***322;ym Pc'tem bym sobie poradzi***322;. Ciekawa alternatywa przyznaj***281; - a jak z DVD Audio/SA-CD - co***347; na ten temat w Xboxach wiadomo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Nie mam pojecia jak z tymi formatami - www.xbox-scene.pl <-- tutaj na pewno beda wiedzieli, a moze i nawet jest juz jakis temat o tym (uzyj szukajki). Ja nawet nie wiem co to jest.., jakbys mi cos w tym podeslal to moge sprawdzic. Wracajac do Xbox Media Center - przeciez Microsoft stworzyl Windows Media Center na JEGO podstawie! I tak, potrzebujesz przerobionego Iksa z kablem (ja mam component podlaczony do plazmy) i pilotem (u mnie tylko czujnik, a pilot uniwersalny). Do tego warto od razu wziac jak najwiekszy dysk - 250GB ;-), ja mam 80GB i juz mi czasami brakuje.. Duzym plusem jest wrzucanie plikow przez siec, nie trzeba bawic sie w palenie plytek czy inne duperele.. Jak masz pytania to pisz :-). Pzdr. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|