![]() |
Gratulacje dla mistrza ! :piwo:
|
Adam Wielki :najlepsz:
|
Ja ogl***261;da***322;em po***322;ow***281; drugiej serii w budynku TVP
|
Adam to znów Orzeł z Wisły a nie orzeł zwisły :)
|
Cytat:
EDIT: Brawo Adam. Niestety nie mogłem obejrzeć na żywo:( , czekam na jakąś powtórkę.:spoko: |
Cytat:
|
Trzeba sie napi***263; :D
:piwo: |
a tylu bylo niedowiarkow , ktorzy juz mu wrozyli koniec kariery i odsylali go na sportowa emeryturke..
a to ejst wlasnie urok sportu, ze jest taki nieprzewidywalny... |
Ma***322;ysz ponownie mistrzem! :)
Nic tylko ***347;wi***281;towa***263;! :piwo: |
Noo.... :)
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) |
no fakt, po pierwszej serii juz nie bylo szans (poza jakims kataklizmem) zeby nie wygral :D
taka rekompensata za 4 miejsce sprzed tygodnia! :jupi: |
no ***322;adnie :)
ale po pierwszej serii to musia***322;by by***263; straszny niefart, aby nie wygra***322;. teraz ci wszyscy co ju***380; go dawno skre***347;lili musz***261; zje***347;***263; swoje kapelusze || |
złoty Adam!! :jupi:
:najlepsz: :fala: :sluze: |
Takie coś znalazłem w necie::)
''Oda do Robusia....'' Robert Mateja na belce staje, toż to nasz Orzeł- niech Wam się nie wydaje Wzrok swój skupia na pięćdziesiątym metrze gdy skacze w swoim za***istym swetrze narty ma on pierwsaa klasa zakupione w markowym sklepie ADIDASA nie żadne ELANY, czy ROSSIGNOL'e "Ja i tam Wam wszystkim dopierd...e" "To ja jestem master of ski jumping" "a we wakacje jade na camping" "Małysz jest przy mnie cienka dupa" "nie wart on mi ściągnąć nawet buta" Robuś utalentowany jest niebywale bo gdy leci, śpiewa pod nosem "czerwone korale" Tak więc nie miejcie do niego żalu bo zamiast skakać....wnerwi się i wystąpi w serialu!!! |
Sądząc, po czasie po którym Robert się obraził, to on chyba raczej w szachy powinien grać, a nie skoki trenować
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:47. |