![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#14 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.11.2002
![]() |
Weron, Twoja wywazona krytyke przyjmuje z szacunkiem i przemysle pare rzeczy. Slusznie zauwazyles ze mam o sobie wysokie mniemanie ale zauwaze przy okazji ze i prawo mam do tego pelne, czego nie bede tutaj wykazywal ale wierz mi, ze tak jest :-)
Jadac dalej.. nic nie mam do bledow ortograficznych, kompletnie nic. Pisalem do Sid'a w kontekscie tego, ze czepia sie mnie jak rzep podczas gdy doprawdy niejednemu tutaj mozna cos zarzucic. I tylko tyle. Gdyby zszedl ze mnie w koncu to bylbym bardzo zadowolony, ew. moglby przeniesc na priv tego typu komentarze zamiast publicznie uzywac swojej pozycji moderatora do wyglaszania stronniczych opinii. Co do modemu to nie wiem czy czytales moj ostatni post w tamtym watku, jakis czas temu zaoferowalem mallowexowi konkretna pomoc, przejrzyj prosze, zanim napiszesz ze nieladnie go potraktowalem. Jakos nikt inny nie zaoferowal sie z takową a ja, "ten brzydki" wlasnie tak.
|
|