![]() |
Cytat:
niech będzie, że to znów jakś głupia "przypoweiść", ale oto moja wersja: ...słusznie zauważyłeś, że uważam siebie za boga, ale prawo mam do tego pełne, czego nie będę wam tutaj udowadniał, lecz - wierz mi - tak jest... |
Ostanie słowa do SalvadOra
SalvadOr pisze:
To ja zostalem nazwany faszysta bodajze przez kogos a nie odwrotnie [...] Przeze mnie. SalvadOr pisze do Sida: Nie widziales co wypisywal pala i w jakim tonie? To o mnie chodzi. Nietrudno domyślić się, że towarzyszące inwektywy także o mnie. ------------- Był konflikt - proponowałem rozwiązanie go na priv. SalvadOr nie chciał rozmawiać. Wysłałem dla SalvadOr info priv, że nie będzie mnie przy kompie, bo muszę wyjść. Poprosiłem o cierpliwość i wybaczenie, że musimy przerwać dyskusję. W tym czasie on to napisał. Nie poinformował mnie o tym. Do SalvadOr bezpośrednio: 1. Z chęcią dyskutowałbym z Tobą na forum, ale moderatorzy nie życzą sobie tego (rozumiem ich). Ta droga zamknięta. 2. Dyskusję na priv odrzuciłeś. 3. Swojego maila ukrywasz. 4. Miejsce twojego bytowania jest nieznane. Wyrażasz się o mnie publicznie, więc nie pozostaje mi nic innego, jak podać do wiadomości, że moi sekundanci czekają na Twoich, kontakt podałem na priv. Przypominam Tobie, że z pojedynku zwalnia stan duchowny, znacząca ułomność na ciele lub umyśle oraz inne uwarunkowania opisane w rozdziale pierwszym i piątym Polskiego kodeksu honorowego Boziewicza lub odpowiednich ustępach kodeksu Zamojskiego lub Krzemieniewskiego. Uznaję, że artykuł 52 Boziewicza nie ma zastosowania, ponieważ sam przyznałeś swoim rozumowaniem, że moje słowo nie jest pomówieniem, lecz prawdą. Jest XXI wiek, więc moi sekundanci nie będą sztywno trzymali się reguł tych lichych i starych kodeksów. Jednak jeśli odrzucisz wyzwanie, uznam żeś człowiek niehonorowy i tchórz. Do tego tematu już nie wrócę tutaj, z powodu 1. Każde następne słowo zostanie zaliczone w rachunek ran, które Tobie zadam. |
Znowu dyskusja schodzi na tematy niemerytoryczne.
Nerwowym proponuję po 50 ml nerwosolu. A jeżeli chodzi o skoki to taki jest niestety u nas poziom. Małysz i nikt więcej (przynajmniej w ciągu ostatnich kilku lat) Pozdrawiam |
Re: Ostanie słowa do SalvadOra
Cytat:
|
Cytat:
|
UPS
|
To mnie wqr**** naprawdę!!!
Nasz najlepszy skoczek, trzy kroty tryumfator PŚ Adam Małysz jest słaby ??? Małysz jest główną siłą napędową naszej reprezetacjii w skokach !!!! |
Re: Skoki narciarskie: Polska w grupie najsłabszych!
Cytat:
BTW nie lubię skoków a poziom nasze j kadry poza dziadkiem Małyszem jest żenujący więc moze to i dobrze pozdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:55. |