![]() |
Cytat:
|
o bulwa:wow:
po 1 serii Adaś 5 Stoch 8 Bachleda 25 prowadzi Hautamaeki Matti ma ponad 20 przewagi nad Adamem i ponad 12 nad Uhrmann Michael znowu wiatr(( |
Cytat:
Stoch wygrał z Małyszem:wow: Adaś 9:\ Stoch 7:) Bachleda 28:) pierwszy Hautamaeki Matti drugi Uhrmann Michael trzeci Morgenstern, Thomas |
W ogóle konkurs mi się nie podobał.. O wszystkim decydował wiatr. Fajnie, że Stoch nieźle wypadł, ale Adam zdecydowanie miał pecha...
|
Cytat:
[edit] już wiem :fiu: |
Świetny konkurs jak na zakończenie sezonu.
Szacunek dla Ahonena... |
Cytat:
Ahonen :O . Jak dla mnie jest po prostu najlepszy... :cool: |
Cytat:
taaa....Ahonen najlepszy :) |
Cytat:
A nasz Adaś znowu z niedosytem, szkoda bo to 4 miejsce w pucharze to tak ni d*** ni w oko. |
Nie lubie zbytnio skokow, ale czasami sobie ogladam i widze jak stoja sprawy, a tak jak juz Grzeniu napisal to 4 miejsce wedlug mnie jest najgorsze, bo tak niewiele brakuje od podium ;p
|
Akurat dla mnie Adam w tym konkursie nie liczył się - nie dlatego, że zajął dalsze miejsce, czy coś takiego. Po prostu naprawdę zachwyciło mnie to, co zrobił Ahonen. Teraz sobie uświadomiłem, że to był taki zawsze absolutnie pewny zawodnilk. Nawet kiedy nie wygrywał to po prostu skakał pewnie, nie ważne przy jakiej pogodzie, przy jakim zjeździe, na niego po prostu nie było siły.
Dzisiaj zobaczyłem, że jednak on również ma swoją granicę, ale cholera - jaka to jest granica! Naprawdę cholernie podobało mi się to, co zrobił. Raz że postanowił i odważył się zaryzykować w momencie, kiedy mógł olać już wszystko, dwa - w jaki sposób to zrobił. Gratulacje, naprawdę duże gratulacje :) ps: I pomyślcie kurde, gdyby nie zmusił się do wcześniejszego lądowania, poleciał jeszcze te 2 - 3 metry dalej i udało mu się prawidłowo wylądować. To byłoby iście królewskie zakończenie sezonu, który niewątpliwie należał do niego. Dla mnie to jest teraz bezdyskusyjnie najlepszy skoczek świata, jeden z najlepszych w historii. |
Dawno nie widzialem tekiego konkursu skokow narciarskich jak dzis ;)
Wszyscy walczyli jak mogli, a sczegulnie czolowka Pucharu Swiata ... :) |
ale przynajmnie "polski cyrk" się skończył teraz parę miesięcy na zrobienie porzadku nei wiem czy wina trenera skoczków czy zarządu takie zamieszanie i już nei wiem kto kręci!
|
Cytat:
|
Wg mnie Ahonen nie musial tak daleko skakac, byla to glupota, bo i tak wiadomo, ze jest mistrzem :najlepsz:
Podziwiam Romoeren'a Bjoern'a Einar'a za jego wyczyn!! Brawo :fala: Polacy w "generalce" jest zwykle, no moze Adas troche slabo, a reszta kiepsko :( Mateja 38, Stcoh 53, a inne "orły" jeszcze dalej. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:05. |