Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Skoki narciarskie - sezon 2004/2005 (https://forum.cdrinfo.pl/f5/skoki-narciarskie-sezon-2004-2005-a-42765/)

andrzejj9 11.02.2005 00:08

Cytat:

Napisany przez Maciej

Fajnie, na każdej stacji o innej porze, a wszędzie na żywo ;)

maj3 11.02.2005 16:28

o bulwa:wow:

po 1 serii
Adaś 5
Stoch 8
Bachleda 25
prowadzi Hautamaeki Matti ma ponad 20 przewagi nad Adamem
i ponad 12 nad Uhrmann Michael

znowu wiatr((

maj3 11.02.2005 17:14

Cytat:

Napisany przez maj3
o bulwa:wow:

po 1 serii
Adaś 5
Stoch 8
Bachleda 25
prowadzi Hautamaeki Matti ma ponad 20 przewagi nad Adamem
i ponad 12 nad Uhrmann Michael

znowu wiatr((

ale wiatr rządzi((
Stoch wygrał z Małyszem:wow:
Adaś 9:\
Stoch 7:)
Bachleda 28:)

pierwszy Hautamaeki Matti
drugi Uhrmann Michael
trzeci Morgenstern, Thomas

andrzejj9 11.02.2005 17:14

W ogóle konkurs mi się nie podobał.. O wszystkim decydował wiatr. Fajnie, że Stoch nieźle wypadł, ale Adam zdecydowanie miał pecha...

Maciej 11.02.2005 17:23

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
W ogóle konkurs mi się nie podobał.. O wszystkim decydował wiatr. Fajnie, że Stoch nieźle wypadł, ale Adam zdecydowanie miał pecha...

a który był, bo nie oglądałem.

[edit] już wiem :fiu:

andrzejj9 20.03.2005 11:49

Świetny konkurs jak na zakończenie sezonu.

Szacunek dla Ahonena...

Mich@ł 20.03.2005 12:33

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Świetny konkurs jak na zakończenie sezonu.

Szacunek dla Ahonena...

Konkurs piękny...

Ahonen :O . Jak dla mnie jest po prostu najlepszy... :cool:

Maciej 20.03.2005 12:35

Cytat:

Napisany przez DJ HACKER
Konkurs piękny...

Ahonen :O . Jak dla mnie jest po prostu najlepszy... :cool:

hehe...
taaa....Ahonen najlepszy :)

grzeniu 20.03.2005 13:49

Cytat:

Napisany przez Maciej
hehe...
taaa....Ahonen najlepszy :)

Co by nie mowic, nie musial a poszedl na calosc. Oby tylko nie nabawil sie powaznej kontuzji. Szacunek mu sie nalezy.
A nasz Adaś znowu z niedosytem, szkoda bo to 4 miejsce w pucharze to tak ni d*** ni w oko.

.::piotrek::. 20.03.2005 14:47

Nie lubie zbytnio skokow, ale czasami sobie ogladam i widze jak stoja sprawy, a tak jak juz Grzeniu napisal to 4 miejsce wedlug mnie jest najgorsze, bo tak niewiele brakuje od podium ;p

andrzejj9 20.03.2005 14:54

Akurat dla mnie Adam w tym konkursie nie liczył się - nie dlatego, że zajął dalsze miejsce, czy coś takiego. Po prostu naprawdę zachwyciło mnie to, co zrobił Ahonen. Teraz sobie uświadomiłem, że to był taki zawsze absolutnie pewny zawodnilk. Nawet kiedy nie wygrywał to po prostu skakał pewnie, nie ważne przy jakiej pogodzie, przy jakim zjeździe, na niego po prostu nie było siły.

Dzisiaj zobaczyłem, że jednak on również ma swoją granicę, ale cholera - jaka to jest granica!

Naprawdę cholernie podobało mi się to, co zrobił. Raz że postanowił i odważył się zaryzykować w momencie, kiedy mógł olać już wszystko, dwa - w jaki sposób to zrobił. Gratulacje, naprawdę duże gratulacje :)

ps: I pomyślcie kurde, gdyby nie zmusił się do wcześniejszego lądowania, poleciał jeszcze te 2 - 3 metry dalej i udało mu się prawidłowo wylądować. To byłoby iście królewskie zakończenie sezonu, który niewątpliwie należał do niego. Dla mnie to jest teraz bezdyskusyjnie najlepszy skoczek świata, jeden z najlepszych w historii.

Matievoo 20.03.2005 15:02

Dawno nie widzialem tekiego konkursu skokow narciarskich jak dzis ;)
Wszyscy walczyli jak mogli, a sczegulnie czolowka Pucharu Swiata ... :)

Burak_PL 20.03.2005 16:39

ale przynajmnie "polski cyrk" się skończył teraz parę miesięcy na zrobienie porzadku nei wiem czy wina trenera skoczków czy zarządu takie zamieszanie i już nei wiem kto kręci!

Matievoo 20.03.2005 21:29

Cytat:

Napisany przez Burak_123
ale przynajmnie "polski cyrk" się skończył teraz parę miesięcy na zrobienie porzadku nei wiem czy wina trenera skoczków czy zarządu takie zamieszanie i już nei wiem kto kręci!

Moim zdaniem teraz nie powinni mieszać ;)

epol 21.03.2005 14:24

Wg mnie Ahonen nie musial tak daleko skakac, byla to glupota, bo i tak wiadomo, ze jest mistrzem :najlepsz:

Podziwiam Romoeren'a Bjoern'a Einar'a za jego wyczyn!! Brawo :fala:

Polacy w "generalce" jest zwykle, no moze Adas troche slabo, a reszta kiepsko :( Mateja 38, Stcoh 53, a inne "orły" jeszcze dalej.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:05.