Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Skoki narciarskie - sezon 2004/2005 (https://forum.cdrinfo.pl/f5/skoki-narciarskie-sezon-2004-2005-a-42765/)

kiewas 29.12.2004 21:30

Nie oglądałem niestety, ale jak zawsze bardzo się cieszę z sukcesów naszego Adasia :D
Jego zdrowie :piwo:

Burak_PL 29.12.2004 21:32

Ładnie skoczył chociaż to jeszcze nie to co za jego super formy

epol 29.12.2004 21:33

Cytat:

Napisany przez Burak_123
ale o co chodzi??

Popatrz na sowje posty i policz sobie ile jest ich zbednych/spam a ile to trafne odpowiedzi.

Sorki za OT.

Burak_PL 29.12.2004 21:35

no masz rację sorki ;)

andrzejj9 30.12.2004 00:59

Cytat:

Napisany przez epol
Popatrz na sowje posty i policz sobie ile jest ich zbednych/spam a ile to trafne odpowiedzi.

Sorki za OT.

Wiesz, nie lubię wypominać nikomu sensu postów, bo i mi pewnie nie raz zdarzyło się napisać coś zbędnego, ale jak czytam ostatnie dwie strony tej dyskusji, to zaczynam mieć poważne wątpliwości, o co tu naprawdę chodzi. Mniej więcej wygląda to:

-tak
-no tak
-rzeczywiście tak
-musze przyznać, że tak
-jak najbardziej tak
-no jasne, że tak
-ale jeśli tak, to tak
itp....

;)

Burak_PL 30.12.2004 08:38

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Wiesz, nie lubię wypominać nikomu sensu postów, bo i mi pewnie nie raz zdarzyło się napisać coś zbędnego, ale jak czytam ostatnie dwie strony tej dyskusji, to zaczynam mieć poważne wątpliwości, o co tu naprawdę chodzi. Mniej więcej wygląda to:

-tak
-no tak
-rzeczywiście tak
-musze przyznać, że tak
-jak najbardziej tak
-no jasne, że tak
-ale jeśli tak, to tak
itp....

;)

no tak ;);););););););););)

maj3 01.01.2005 15:26

Ten Ahonen znowu 1 - :podbite:nudne:najlepsz:
7-Małysz:fiu::polska:
12-Mateja:jupi:8 ):piwo:

Burak_PL 01.01.2005 16:26

nie ma na niego mocnych to już się nudne robi, lae szczerze mówiąc tak cicho wierzyłem, żę w GA-Pa Adam da mu rade! Przeliczłem się :podbite:

epol 01.01.2005 19:25

Nie ogladalem skokow, ale z tego co widze to Mateja ma swietna kondycje!! Brawo :piwo:

andrzejj9 01.01.2005 20:04

Cytat:

Napisany przez epol
Nie ogladalem skokow, ale z tego co widze to Mateja ma swietna kondycje!! Brawo :piwo:

Mateja był naprawdę dobry - to już był ścisły światowy poziom. Tak trzymać! :)

Małysz trochę zawiódł, ale generalnie skakał dobrze i nie można mieć do niego pretensji.

Natomiast Ahonen jest w tym sezonie naprawdę rewelacyjny. Zawsze go lubiłem, ale teraz trzeba mu po prostu przyznać klasę :)

rembrant 01.01.2005 20:14

Wiecie co Malysz chyba je za malo bananow!!! A wygra lepszy!!!

Zrobmy jakis ranking kto wyga w tym sezonie troche juz wiadomo, a reszte sie dowiemy.

MOJ TYP: J Ahonen ;)

andrzejj9 01.01.2005 20:28

Cytat:

Napisany przez rembrant
Zrobmy jakis ranking kto wyga w tym sezonie troche juz wiadomo, a reszte sie dowiemy.

MOJ TYP: J Ahonen ;)

Ahonen?!? Nie.... Na pewno? ;)

A serio - to musiałby być ranking z jednym tylko zawodnikiem, bo przegrana Ahonena jest już praktycznie niemożliwa.

Pagerus 01.01.2005 22:17

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Ahonen?!? Nie.... Na pewno? ;)

A serio - to musiałby być ranking z jednym tylko zawodnikiem, bo przegrana Ahonena jest już praktycznie niemożliwa.

Dokładnie - nikt go już nie dogoni raczej ;) To zawsze był mój ulubiony zawodnik zagraniczny - a skoro Adaś ma nie wygrywac - to niech to już robi Ahonen :P
A forma Mateji bardzo cieszy - przypominają mi się czasy jak to się kiedyś wszyscy zachwycali oglądając skoki, że Małysz był przykładowo 12 - co za wyczyn :Wow: A teraz to jak nie wygrywa to już kicha... :ysz: Robert - trzymaj ten poziom a będzie git :spoko:

rembrant 02.01.2005 00:13

nic nie stoi na przeszkodzie zeby zrobic ranking z pierwsza trojka, tutaj moze sie zdazyc o wiele wiele wiecej:

Optymistycznie:
1.Ahonen
2.Malysz
3.Matti Hautameki

maj3 03.01.2005 15:57

Znowu Ahonen 1
Małysz 2
Mateja 28

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:31.