![]() |
Nie oglądałem niestety, ale jak zawsze bardzo się cieszę z sukcesów naszego Adasia :D
Jego zdrowie :piwo: |
Ładnie skoczył chociaż to jeszcze nie to co za jego super formy
|
Cytat:
Sorki za OT. |
no masz rację sorki ;)
|
Cytat:
-tak -no tak -rzeczywiście tak -musze przyznać, że tak -jak najbardziej tak -no jasne, że tak -ale jeśli tak, to tak itp.... ;) |
Cytat:
|
Ten Ahonen znowu 1 - :podbite:nudne:najlepsz:
7-Małysz:fiu::polska: 12-Mateja:jupi:8 ):piwo: |
nie ma na niego mocnych to już się nudne robi, lae szczerze mówiąc tak cicho wierzyłem, żę w GA-Pa Adam da mu rade! Przeliczłem się :podbite:
|
Nie ogladalem skokow, ale z tego co widze to Mateja ma swietna kondycje!! Brawo :piwo:
|
Cytat:
Małysz trochę zawiódł, ale generalnie skakał dobrze i nie można mieć do niego pretensji. Natomiast Ahonen jest w tym sezonie naprawdę rewelacyjny. Zawsze go lubiłem, ale teraz trzeba mu po prostu przyznać klasę :) |
Wiecie co Malysz chyba je za malo bananow!!! A wygra lepszy!!!
Zrobmy jakis ranking kto wyga w tym sezonie troche juz wiadomo, a reszte sie dowiemy. MOJ TYP: J Ahonen ;) |
Cytat:
A serio - to musiałby być ranking z jednym tylko zawodnikiem, bo przegrana Ahonena jest już praktycznie niemożliwa. |
Cytat:
A forma Mateji bardzo cieszy - przypominają mi się czasy jak to się kiedyś wszyscy zachwycali oglądając skoki, że Małysz był przykładowo 12 - co za wyczyn :Wow: A teraz to jak nie wygrywa to już kicha... :ysz: Robert - trzymaj ten poziom a będzie git :spoko: |
nic nie stoi na przeszkodzie zeby zrobic ranking z pierwsza trojka, tutaj moze sie zdazyc o wiele wiele wiecej:
Optymistycznie: 1.Ahonen 2.Malysz 3.Matti Hautameki |
Znowu Ahonen 1
Małysz 2 Mateja 28 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:31. |