![]() |
Cytat:
|
Ja tutaj czegoś nie rozumiem, nagle Stoch przypomniał sobie, że tak się skacze ? Jedna przerwa i nie ten chłop ! Toż to jakieś cuda. Kruczek mu chyba większe pieniądze obiecał, sam nie wiem.
Podobał mi się w Szwajcarii Kubacki, ma wybicie jak Kofler, torpeda maksymalna. Szkoda tylko, że brakuje techniki w locie. |
hmm.. pierwszy konkurs i pierwszy skok Polaka, jaki obejrzałem w tym sezonie i Stoch prawie rekord skoczni pobił :) (142 m.)
|
no pierdo...al pieknie
tyle, ze mu podwialo...ale bedzie walka o zwyciestwo cos czuje :D Kocinka tez niezle bo 6 |
no i Kamil spitolil :P
Kocinka calkiem ok |
no i kolejny fartownis z redbulla...oni maja niewyczerpalne poklady szczescie czy jak ? ;/
|
Spoko luz, to dopiero pierwsza seria. :P
A wiatru miał 1m/s pod narty. :] |
widzialem po pkt...ostatni skaczacy albo prawie zero albo nawet na plusie...
|
Stoch...pieknach była piepna,.piępiczka
|
Bardzo przepięknie. Mieli skakać równo i skaczą równo (przynajmniej zazwyczaj :D), a coraz częściej także równo-dobrze ;)
Gdyby nie metr na sekundę pod narty Schlierenzauera w pierwszej serii, wygrałby ze Stochem dwoma, a nie dwunastoma punktami. |
Cytat:
|
Nie wiele zabrakło w generalce turnieju do podium, jakiegoś metra ? Szkoda.
|
powalczyl ale jednak braklo...oby forma dalej rosla
|
Cytat:
|
Stoch jest na ósmym miejscu w generalce PŚ, to też trzeba odnotować - a już ostatnio ile było radochy, kiedy po drugim miejscu wskoczył do dziesiątki najlepszych.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:21. |