![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Forumator
Data rejestracji: 04.04.2004
![]() |
Telefony 3G
witam od dłuższego czasu zastanawiam sie nad kupnem telefonu 3G - wiem wiem , unas cała ta technologia dopiero raczkuje ,ale taki telefon fajnie mieć
![]() tym bardziej że cena jest atrakcyjna w stosunku do możliwości (odtwarza mp3,mpg4 itd) co o tym myslicie ![]() ![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=33514278 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=33602250 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=33325534 aha czy nie jest to troszeczke podejrzane że Taka cena za Takie możliwości ![]() pozdrawiam
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
poczekajmy az nasi operatorzy beda je dawali "jak zwykle" po 1zl
![]()
![]() |
#3 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
A jak te telefony chodza w naszych sieciach? Czy mozna do nich wgrac polski langłicz ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#6 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Sam kiedyś się zastanawiałem dlaczego tak tanio.
Ja akurat patrzyłem na motorole A835. Też fajny telefon. Z tego co się dowiedziałem to w przypadku tego telefonu to są one sprowadzane z Anglii albo z Włoch. Cena tegoo telefonu w Anglii to ok. 35 funtów - funt około 6,20 = czyli ok . 220 zł W sumie to miałem brać taki telefon, tymbardziej że gdy ma się kabel to można wgrać polski soft i inne bajery. Tylko jak dla mnie jedna wada która go dyskwalifikuje: ZA DUŻY !!! 13 cm to za dużo jak dla mnie (i pewnie nie tylko dla mnie). Podobnie jest z tymi NEC'ami, z tych których podałeś 2 napewno mają 13 cm a trzeci nie wiem bo akurat nie było napisane na tej aukcji a podany na tej aukcji link jakoś mi nie działa. Zresztą sami popatrzcie na ceny np. na ebay.co.uk
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Eliasz : 23.10.2004 o godz. 16:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
zanim na dobre do PL'owa wejdzie 3G, to telefony przeskocza o ilka klas... szkoda teraz sobie tym zaprzatac glowe - in maj opinjon ofkors
![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
Nec E228 jes za free przy abonamencie za 12,5 funta ( wtym 500min ) - to sie nazywa korzystny abonament a u nas dadza w promocji 10 min i jeszcze sie tym szczyca a co do wielkosci ogladalem tez inne telefony 3G(nokia,motorola,sonyericsson i niestety wszystkie sa takie wielkie ![]() ![]() @Eliasz a nie orientujesz sie jak wyglada sprawa z Video i mp3 w tych telefonach??jak to wszystko chodzi?? pozdro
![]() |
![]() |
#9 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
A ja słyszałem, że w tych telefonach zdjęcie simlocka jest wręcz niemożliwe. Właśnie dlatego są takie tanie, bo w Polsce praktycznie bezużyteczne.
![]() |
#10 | |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#12 | |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() Można jedynie z Motorolki A835 i innych 3G ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Potweirdzam z NECami jest klopot z sim-lockiem, dlatego sa tak tanie i malo popularne u nas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
pozyjemy - zobaczymy jak to bedzie naprawde
![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|