![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zakaz sprzedaży alkoholu w Dniu Dziecka?
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Gość
|
ee tam i tak we wszystkich sklepach olej***261; zakaz,a tak swoj***261; droga to mogli by zaja***263; sie czym***347; powa***380;nym,ale powali***322; mnie 3 komentarz
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
Dokladnie... bezsensowny przepis, banalny do obejscia i tak naprawde martwy. Moze ktos chcial cos zrobic dla idei... ale w dzisiejszych czasach nie ma miejsca na wyimaginowane idee, ktore z rzeczywistoscia nie maja nic wspolnego.
![]() |
#5 |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pierwsza lepsza Zabka, Biedronka, Chempion, Kaufland i sprzedaz i tak bedzie leciec
![]() |
#6 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jesli juz to w normalnych rodzinach pije sie albo niewiele albo wtedy kiedy mozna albo wcale i nie ma to wplywu na wychowanie dzieci
w nienormanych nikt sie takimi pierd.olami jak zakazy nie przejmuje, nie przejmowal i nie ma zamiaru zwazac na nie LPR jak zwykle pier... od rzeczy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Jak beda chieli to i tak kupi***261; , chodz by dzien wczesniej ... Kolejna ustawa bez sensu
![]() ![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
denaturatu tez nie kupia ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ![]() |
I na takie *****izmy idą moje podatki :\
Niech Pani poseł zajmie się czymś konkretnym, albo dołączy do Dyrektora, który ponoć ma do Afryki jechać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
A mi sie idea podoba, tylko boje je w zderzeniu z rzeczywistoscia nawet jak tatusiowi/mamusi w takiej rodzinie jabola nie sprzedadza, to przyjdzie do domu i sie wyzyje na dziecku i to bedzie to zbawienne poswiecenie czasu dziecku ... Choc pewnie wiekszosc uchwale oleje, bo uchwala nie ma mozy prawnej.
Ja balbym sie bardziej genialnego pomysl zakazu handlu w niedziele w imie rodzinnego spedzania tego dnia, bo to jak wejdzie, to wejdzie jako ustawa (pewnie jako ustawa o zmienie ustawy) i nie ma bata - ma moc prawna od momentu wejscia w zycie. EDIT: A jeszcze apropo pijanstwa: http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...1146234563.601 Ostatnio zmieniany przez pawelblu : 28.04.2006 o godz. 16:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
jak 1 nie b***281;dzie mo***380;na kupiu***263; be***322;ta to wysyp delirek
![]() jak w niedziele nie bedzie mo***380;na zwiedza***263; supermarket***243;w to ludzie zaczn***261; sami bagietki w domach piec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
jak nie bedzie handlu w niedziele to ja z glodu umre.... :/ w piatek na bialorus w niedziele rano do polszy i skad ja kupie cokolwiek
![]() Popierm jak najberdziej zakaz.... tatu***347; przyjdzie ze sklepu do domu na KACU i bedzie posiwiecal czas dziecku ![]() ![]() ide sie napic za ustawe... ![]() a i jeszcze jedno - moj sasiad ma osiemnastke 01.06 bezalkoholowa impreza DZEDA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
Cytat:
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
codziennie powtarzam sobie, że nic mnie już nie zaskoczy... jakże jestem naiwny... :\
![]() |
#15 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ale wiesz, takie stwierdzenie w Polsce jest trochę zbyt śmiałe.. ![]() A co do tematu, to nie mogę nie odnieść wrażenie, że nie tędy droga. Myślenie, że kolejne zakazy, nakazy sprawią, że nagle zaczniemy żyć we wspaniałym społeczeństwie jest bardzo naiwne. Trzeba sprawić, aby ludzie sami chcieli się zmienić, a nie na siłę narzucać im pewne stereotypy zachowań, których w tym momencie nie będą akceptować i przestrzegać. Ale.. to temat na dłuższe rozważania.. ![]()
![]() |
![]() |
|
|