![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
![]()
posiadam neta z kabla i w/w modemi tylko mam go podpietego przez lan. modem ma tez wyjscie usb i umozliwia takie podlaczenie wiec chcialem tak zrobic bo jak podlacze przez usb to lana moge udostepnic innym (tak pisza w instrukcji). wziolem dla pruby podpiolem przez usb winda go wykryla, stery zainstalowaly si ok wiec wpisalem ip i inne takie tak smieci co mam od admina i po resecie dupa. modem pod usb jest ale netu nie ma wiec przepiolem sie spowrotem na lan i biega.
wiec mam pytanie moze ktos juz cos takiego mial i wie jak to ugryzc bo chcialem drugiego kompa podpiac do netu (z instrukcj wynika ze bez problemu powinien chodzic drugi komp a jak bym podpiol reutera to moze jeszcze obsluzyc do 31 kompow.
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 Ostatnio zmieniany przez Turboni : 05.09.2004 o godz. 22:55 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 04.10.2001
![]() |
Router i po problemie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
przeczytaj nie chodzi mi o reuter bo nie chce inwestowac modem ma z tylu 2 wyjscia usb i lan i mozna podpiac 2 kompy jeden po lanie a drugi po usb bez zadnego reutera bo jest nie potrzebny (nawet w instrukcji tak zalecaja) ale po usb nie chce chodzic. wiec pytam sie czy ktos mial cos podobnego
![]() nie chodzi mi o wymiane modemu czy dokupienie reutera bo nie widze sensy tylko o to jak to ugryzc zeby chodzilo po usb
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Fire Walk With Me
Data rejestracji: 20.04.2003
![]() |
Może masz łącze z Aster'a? Przełączyłem tak kiedyś znajomemu i net nie działał dopóki na jakiejś stronce internetowej astera (nie pamiętam jakiej) nie potwierdziło się że on to on. System jakośtam wykrył, że dostęp jest przez inne urządzenie niż pierwotnie.
![]() |
#5 |
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
Astera nie mam bo mieszkam teraz w Pruszkowie ale sadze ze taka mozliwosc istnieje wiec dryndne do admina i dowiem sie czy tak moze byc.
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|